Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cidirellaa

Pomysł na swoje życie czas realizowac A CO

Polecane posty

Gość cidirellaa

Koniec z marzeniami ktore nigdy sie nie moga spelnic Wyjezdzam z Polski do Am Lacinskiej Nie zwiaze sie juz na stale z mezczyzna chyba ze na romans, on jest mi tylko potrzebny zebym mogla miec wreszcie dziecko ktore moge miec bez i niego Spelniac sie tez bede na wlasna reke bo mam wolny zawod ktory tutaj nie ma racji bytu Bede zyc pelnia zycia robiac co chce i nie przejmujac sie zacofaniem umyslowym w tym kraju :P zyczcie mi powodzenia :P:P

Gość drasklica
kim jestes z zawodu? powodzenia

Gość
powodzenia :) chociaż ja nawet lubię nasz kraj, a co! :p

Gość cidirellaa
Zawod z tzw. artystycznych :P Dziekuje, obiecuje za jakis rok napisac jak mi sie wiedzie . Odwaga jest nawaznijesza, zycie jest krotknie, nie ma co zalowac czegos na co zawsze sie czekalo. 😘😍

Gość will be great
uda Ci sie tak jak i mi. zaczelam od nowa po 30-stce bez chlopa. Nowa praca, nowe zycie, nowi ludzie, nowy kraj i moja Mala :) powodzenia 🌻 :)

no to powodzenia. Sprawiasz na mnie wrazenie niby taliej slinej i kontretnej babki, ale czyzby te wszytskie zmainy u ciebie sa spowodowane, tym ze cie znow koljny olal?? :P

Gość cidirellaa
Nie zgadłaś d.marzenie Ale chyba każdy przechodzi moment przewartościowania dotychczasowego życia pod wpływem mocnego wydarzenia will be great - wiedziałam, że można, super :)