Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikomendinka

Które miasto byście wybrali- tam gdzie macie znajomych czy te co blizej domu?

Polecane posty

Gość Nikomendinka

Chce wyprowadzic sie do duzego miasta. Mam na oku dwa. Jedno- Wroclaw- jest jakies 2 godziny od mojego rodzinnego domu. Niestety nie mam tam zadnych znajomych. I drugie to Warszawa- daleko od domu bo jedzie sie jakos 7 godzin, ale mam tam pare znajomych. Co byscie wybrali? Prosze podpowiedzcie bo mysle mysle i nie wiem :_( Fajnie by bylo mieszkac blisko rodzicow, ale kurcze w tym Wroclawiu nikogo nie znam, a juz po studiacj jestem wiec ciezko o nowe znqjomosci by bylo pewnie.

Pewnie że Wrocław. Rodzina powinna być zawsze ważniejsza od znajomych! Na tych drugich się tak mocno nie patrz bo znajomości się urywają i powstają nowe.

Gość Wx
Wrocek. Bo to fajnie miasto :P

Gość Leskopr
Wg mnie tam gdzie znajomi. Jak nie jestes juz studentka to ciezko ci bedzie poznac nowych ludzi.

Gość wwwwwwwwww
te dobre i te dobre, tumanie

Gość nyguska32
Warszawa jezeli jestes singielka. Wroclaw jak juz kogos masz.

Gość osobiscie wybralabym
Warszawe

wroclaw jest swietnym miastem tez tu przyjechalam, a nie mialam znajomych. na studiach raz dwa trzy i masz ich setke, takze sie nie martw

Gość ja wybralabym Wrocław
mieszkam tu i wiem , ze własnie we Wrocławiu ludzie sa bardziej szczerzy i otwarci wierze ze znajdziesz wkrótce kogos fajnego , z kim sie zaprzyjaźnisz . A gdybys tak chciala byc nagle byc wsrod swoich najblizszych to masz tylko 2 godziny drogi do nich ;)

Gość Ding Dong Dyng
Ja pierole nie czytacie chyba topikow. Laska pisze przeciez ze jest po studiach!! Ja jej radze jechac tam gdzie ma znajomych bo jak jest po studiach ciezko jej bedzie poznac ludzi nowych. CO z tego ze blisko do domu- kobieto jedz tam gdzie znajomi. Rodzina kiedys umrze, a znajomi sa nadal.

Gość iskoo
Hm.. to może lepiej zostan tam gdzie mieszkasz teraz.

Obydwie opcje nie sa trafne. Wrocław- nie masz znajomych i najproawdopodobnniej nie bedziesz miala, bo ludzie w tym wieku to juz zakladaja rodziny, sa zapracowani, wiec ciezko kogos poznac- tym bardziej ze juz na studia nie chodzisz. Warszawa- daleko od domu i beznadziejni ludzie, ktorzy gonia za kasa

Gość OIOM
wybierz Krakow :)

Gość Podolelcc
Ja mieszkam w Wawie i jestem zadowolona, aczkolwiek ciezko znaleźć fajne lokum i fajnych wspollokatorow.

Gość Dingoskoa
Wroclaw. Blisko do domu to najwazniejsze.

To, ktore bardziej Cie pociaga. Znajomych mozna zawsze znalezc, skonczylam studia 5 lat temu, od tego czasu przeprowadzilam sie 2 razy i nigdy nie mialam problemow ze zdobyciem nowych znajomych i przyjaciol.

Gość litoscinka
enamorada jak latawica jestes to nic dziwnego :P