Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 Massa ma twarz dzieciaka ;) tylko ten zarost :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 Lusi>>> podam swoj typ jak wystartujesz w formule ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 kabelku :D kask by mi fryzurę zniszczył :D ale dziękuję ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 hmmm.. ze tak powiem ...ten tego, co to ja.....aha ! :) fryzura nie miala by wiekszego znaczenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Kwiecień 21, 2009 A co to jest ta formuła... i na co ona ? o.O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 dlaczego kobiety się nie ścigają? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Kwiecień 21, 2009 Ze mną dziś w markecie jedna staruszka wygrała wyścig do kolejki. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 Myrevin ...wiem dlaczego przegraleś :) byles zajety poprawianiem fryzury :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grejpfrutowa 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 myrevin- wstydał bys sie :P ....zeby tak ze staruszką przegrac wyscig... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 staruszki są niezłe ;) zwłaszcza przy wsiadaniu do autobusu :D polowanie na miejscówkę i te sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Kwiecień 21, 2009 Lusesita de Milagros Dolores>>> a ja wiem dlaczego kobiety sie nie scigaja ? ;)......bo nie wolno zabierac kosmetyczki do bolida Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Myrevin 76 Napisano Kwiecień 21, 2009 A, tam fryzura... nie miałem sumienia z nią wygrywać.. :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 21, 2009 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2009 chciałabym chociaż usiąść w takim bolidzie... najchętniej na kolanach Marka Webbera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wyrzutek kafeteryjny Napisano Kwiecień 24, 2009 Nico Rosberg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bo som gupie Napisano Kwiecień 24, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Kwiecień 24, 2009 że co? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bosa stópka 0 Napisano Kwiecień 24, 2009 Fisichella Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joko02 Napisano Kwiecień 24, 2009 nie wierze, że nikt nie wymienił Icemana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iceman ma pryszczaty ryjek Napisano Marzec 25, 2010 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach