Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Requiem

Chcę przytyć-kto ze mną? Gotowych do walki zapraszam!!!

Polecane posty

Jak w temacie.... Obecnie: 167cm/ 48kg Cel: 52-53 kg Sposób: Jeśśśśśćććć (około 2500kalorii dziennie). Jakie są wasze sposoby?? Jaki efekt??

Gość Ajajaj chciec
to i ja chce tylko jak to zrobic.

Gość ja polecam od siebie
bolic 6000

Gość ja polecam od siebie
i nie musisz przy tym intensywnie cwiczyc, moze akies bieganie wieczorkiem... mi to polecila babka w sklepie, bo tez mam proble, jestem chuda jak patyk

Gość litości..
ludzie przestańcie wierzyć, że proszki, suplementy itp. wszystko za was zrobią. gdyby tak było, to wszyscy byliby idealni- łyknąć tabletkę każdy głupi potrafi. przytyć? jedz tłuste potrawy, golonkę na śniadanie itp. - oczywiście tego nie bierz na serio. ale "przytyć" to zwiększenie wagi, niekoniecznie równomiernie. objadaj się, to przytyjesz [brzuch, uda, pośladki itp]. jeśli chcesz zyskać na masie, bez obrastania tłuszczem- uprawiaj dodatkowo sport

Hmm,ja do tego jedzenia(oczywiście nie polega to na wcinaniu wszystkiego co pod ręką;) ) Ćwiczę 6 Weidera -nie łatwe,ale na brzuszek pomaga. Poźno codziennie wracam i gdyby nie ten fakt,to biegała bym do tego.Myślę ,że od około czerwca i na to wygospodaruję czas. Bo wiadomo,chęć przytycia nie polega na tym ,żeby mi się tkanka tłuszczowa odkładała tu i ówdzie. Chce mieć zgrabną,\"Zdrową\" sylwetkę :]

Gość SYLWIA7741
TEZ SIE DOLACZE WAZE 45KG wzrost 1.59

Ehhh,ja w ostatnim tygodniu...przytyłam 1kg :] 49kg na wadze:] Moze jeszcze tego nie widać fizycznie,ale psychicznie się nastawiam,że mój zamiar jest jak najbardziej możliwy. Do 6Weidera od jutra dochodzi skakanka:) Nie po to ,żeby schudnąć:P :P Ale po to,żeby ciało przybierające na masie było jędrne :]