Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewewew

Pytanie na temat Wichrowych Wzgorz.

Polecane posty

Gość ewewew

Kolezanka powiedziala ze to dobry film i ze warto to obejrzec, poniewaz jest jego fanka to dostalem 10 roznych ekranizacji tego czegos (jak mozna nakrecic jeden film tyle razy a ona mowi ze wybrala te najlepsze :O). Przeczytalem o czym to jest i nie wiem czy ogladne chociaz jedna wiec powiedzcie jak sie juz do tego zmusze ktora wybrac ?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dla mnie najlepsza wersja to ta z Danielem Day-Lewisem...tylko nie pamietam jak nazywala sie aktorka ktora mu parterowala.piekny film!tez go lubie.

Gość ewewew
Nie mam takiej , mam z Ralphem Fiennesem, pozostalych nie znam , a sa nawet jakies meksykanskie Wzgorza Wichrow

Gość oglądałam chyba z razy
z Ralphem Fiennesem i Juliette Binoche . Też bardzo dobre.

Gość oglądałam chyba z 3 razy

ja ogladalam wloska wersje Cime Tempestose czy jakos tak. byla dobra ale nie ma w ogole tego dalszego ciagu kiedy mala Katarzyna dorasta i poznaje malego Lintona. a szkoda bo dobra ekranizacja

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ach moze pomylilam!nie mniej ladna wersja=]przez ksiazke nie dalam rady przebrnac,mimo ze lubie czytac.

mi sie podoba ta obsada: Juliette Binoche (jako Kathy Linton/Catherine Earnshaw) Ralph Fiennes (jako Heathcliff) super film...i rzeczywiscie klasyka :)