Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszynka xDD

boje sie pomocy!

Polecane posty

Gość kruszynka xDD

wczoraj robiłam to z chłopakiem a mam okres. mój chłopak jak sie zbliżał mi wyjmował ale później znowu mi wkładał czy jest prawdopodobieństwo ze mogę zajść w ciąże? proszę odpowiedzcie mi ;(

Gość boje sie ze jestem w ciazy
zatrzymalismy sie autem w lesie na siusiu ja sikalam ok 2 metry od niego. Boje sie ze podczas oddawania moczy poszla mu sperma i jakims cudem dostala sie mi do pochwy. strasznie sie boje czy jestem w ciazy.... Pozmozie Patologia!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dqwdwqd
pewnie jesteś gówniarą i kryjesz sie przed rodzicami z tym ze uprawiasz sex ;/ sie używa zabezpieczeń, a nie tepe mlode foki

Gość Buahahaahhaha
Pewnie że możesz być w ciąży... ;) Jakieś 99.99% że jesteś właśnie... trzeba się zabezpieczać ... A co do tego siusi w lesie... to chyba bez komentarza zostawię xD sperma lata w powietrzu i zapładnia Was wszystkich xD x D xD Xhahahahaha

Gość Kootecek
Hehe... Pewnie że kruszynko możesz być w ciąży ;) Nie chcę Cię martwić... ale szykuj się już do macierzyństwa... Dzieciaki są super xD Ile w ogóle masz lat?

Gość kruszynka xDD
16 ;p od powiedziecie mi szczerze? czy bd sie ze mnie nabijać ;/ poprostu jestem na tym punkcie przewrażliwiona ;/

Gość ej ty przewrażliwiona
:O jak jesteś przewrażliwiona to trzeba było gumę zakładać

Gość Szcerość
Najszczerzej na świecie możesz być w ciąży... ;) Masz na to dużą szansę ;) Powodzenia

Gość kruszynka xDD
jestescie pewni?? nie strascie mnie. to powinam kupic test?

Tal a nawet 4 na zapas ;p Gdzie ty dziewczyno masz głowe, najpierw sie pakujesz w takie cos a potem szukasz pomocy u innych byłaś na tyle dorosła zeby wspołżyc bez to bądz zeby być mama