Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna_co_wie

JAK MYŚLICIE! PROSZĘ O OPINIĘ !

Polecane posty

Gość panna_co_wie

od grudnia dostaję okres 19dnia każdego miesiąca. czyli cykle mam 32dniowe. ale w tamtym tygodniu byłam przeziębiona przez jakieś 4dni. bardzo bolało mnie gardło, ledwo co mówiłam, miewałam gorączkę i straszny katar i trochę kaszlu. ogólnie po prostu 'esktra' przeziębienie. jeśli chodzi o leki jakie zażywałam to były to tabletki Gripex i pewne tabletki na poprawienie oddychania, tzn na drogi oddechowe na zatoki coś w tym stylu, by po prostu udrożnić je i żeby lepiej mi się oddychało. miałam co prawda owulację tzn.ten śluz bezbarwny, ciągnący, a teraz mam taki jak zawsze przed miesiączką czyli bezbarwny i od czasu do czasu z takimi białymi dodatkami, grudkami. zwykle przed okresem nic mnie nie boli. po prostu w dany dzień wstaję, idę do wc a tam okres. ból brzucha przychodzi dopiero w dzień miesiączki ok.popołudnia, nie kilka ani jeden dzień przed. i tak się zastanawiam... myślicie, że dostanę jutro ten okres? czy jednak to ostre przeziębienie mogło wpłynąć na ten mój cykl? szkoda, bo teraz mi się wszystko uregulowało, a tak to miałabym znów wszystko rozregulowane. co myślicie o tym? czy przejście z okresu zimowego na wiosenny [tzn.pogoda] też może wpłynąć na okres?

Gość dobre pytanie 85
nie siedze ci w majtkach kazdy organizm jest inny ! bog jeden wie kiedy go dostaniesz XD