Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość f-alka

Nie rozumiem- PO CO NAMAWIAJĄ DO UŻYWANIA PREZERWATYW??

Polecane posty

Gość f-alka

Ciągle powstają nowe kampanie krzyczące "zawsze używajcie prezerwatyw"- a ja nie używam i nie mam takiego zamiaru! Mam męża, jak byliśmy narzeczenstwem też nie używaliśmy prezerwatyw, tylko tabletek... Gumki są dla ladacznic, ktore dają na lewo i prawo, każda szanująca się kobieta może ale nie MUSI używać gumek ze swoim stałym partnerem!!!!

Gość stały partner
tez może mieć HIVa 🖐️

Gość Magicca
"Gumki sa dla ladacznic..." Bardziej idiotycznego tekstu nigdy nie slyszalam. Masz racje...nic nie rozumiesz......

Gość odpowiadamidiotko
A po to aby osoby które nie mają stałych partnerów, nie zaraziły się jakimś świństwem.

Gość f-alka
To myślisz, że jak staly partner ma HIVa to uchronisz się uzywając gumek? Mylisz sie, HIVem można zarazic sie także na parę innych sposobow... Poza tym w stałym związku ludzie sobie ufają, a te kampanie typu "każda kobieta powinna mieć zawsze kondoma w torebce" ukazują kobiety jako dupodajki :O

Gość f-alka
Heh, jeżeli nie masz stałego partnera i dajesz dupy na lewo i prawo to szczerze ci współczuje, musisz być zakompleksiona i niedowartościowana, skoro rozkładasz nogi byle komu...

Gość f-alka
aliksandra- jeśli kobieta bądź facet bzykają się jak zwierzęta z byle kim to niech ponoszą konsekwencje swych zachowan.

Gość odpowiadamidiotko
Akurat tak się składa, że mam stałego partnera (mojego męża) od 10 lat, był moim pierwszym facetem! Sory ale nic na to nie poradzisz, że są na świecie prostytutki. Że są kobiety które nie umieją znaleźć stałego partnera..

Gość Koi89
wirusy przekazywane drogą płciową, łykam tabletki ale gumek też używam z chłopakiem lepiej dmuchać na zimne :) i co używam gumek i jestem ,,lajdacznicą" XD

Gość qwertnaqwertyna
a jak kobieta nie chce brac tabsow i nie chce tez zajsc w ciaze to co proponujesz?

Gość odpowiadamidiotko
"Koi89" no widzisz dla niektórych idiotek jesteś ;/ Według mnie nie.! Nie przejmuj się jebanymi mocherami

Gość f-alka
no to właśnie o tym mówię- ludzie po to mają rozum, aby go używać, aby kontrolować instynkty!!! Są panienki, które oddają się nieznajomym kolesiom na dyskotekach, a potem płaczą, że coś złapały... A młodym dziewczynkom media wmawiają, że zawsze na wszelki wypadek powinny mieć gumkę przy sobie!!! Szanująca się kobieta nie miewa "wszelkich wypadków"!

Gość telvanni
f-alka - ten nick jest za dobry dla kogos takiego jak ty :O

Gość f-alka
Napisałam, ze nie mam nic do kobiet, które używają prezerwatyw, bo nie chcą zajść w ciąże ze stałym partnerem a nie mogą bądź nie chcą łykać tabletek/nosić plastrów itp. Chodzi mi tylko o UOGÓLNIANIE, że każdy powinien zawsze używać gumek i zawsze mieć przy sobie, tak na "wszelki wypadek". Czy oni nie biorą pod uwagę tego, że są ludzie, którzy nie miewają przypadkowych numerków i nie muszą martwić się, że coś złapią?

Gość telvanni
co to jest ruletka watykańska?

Gość odpowiadamidiotko
f-alka ..... ale jesteś popierdolona.. idź się pierdolni w łeb

Gość telvanni
a czemu ty nie bierzesz pod uwagę, że są ludzie którzy miewają przypadkowe numerki?

O ludzie, a kto mowi, ze wszyscy maja uzywac prezerwatyw? A po co namawiaja - zeby potem nie bylo, jak chocby na kafeterii, dramatow typu 'od 2 miesiecy nie mam okresu, czy ja jestem w ciazy?', albo 'usune ciaze bo rodzice mnie z domu wyrzuca jak sie dowiedza'. Owszem, byloby pieknie i idealnie, gdyby ludzie sypiali tylko z tymi, ktorym moga naprawde zaufac i spedzic z nimi zycie, ale niestety jest troche inaczej.

Gość f-alka
uważam, że to nie są ludzie na poziomie, tylko jakieś zakompleksione istoty, upadające w kierunku zwierząt...

Gość Koi89
odpowiadamidiotko - dzięki ale mnie przezraża to że są ludzie którzy nie wiedzą dlaczego wszyscy powinni używać gumek :)

Gość odpowiadamidiotko
te verde --> masz 10000% racje!!!!!!!

Gość odpowiadamidiotko
Koi89 -> No widzisz.. Mamy kolejny dowód na to, że są ludzie parapety i ludzie klamki itd itp

Gość odpowiadamidiotko
te verde -> tego ze masz zawsze rację podważyć nie mogę, poniewać Cię nie znam ;P

Gość ekhem ekhem
ruletka watykańska xD nie chce mi sie tego komentować, autorka jest kretynką:P