Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie123456

powiem wam co jest w życiu najważniejsze

Polecane posty

Gość mam pytanie123456

najważniejszy jest właściwy ...KIERUNEK. Geograficzny. Naprawdę. Jak wam się na mapie kierunki w życiu pomieszają to tylko tragedia. Ale czyja to wina jest? Szkoły? Nie wiem - jak w domu nikt nie ma czasu to szkoła robi swoje i miesza ludziom w głowie. A jak sa młodzi to sobie coś tam wyobrażają bo nie zarabiają pieniędzy. lecz niestety życie to kasa. Och jak ja żałuję, że mi się tak kierunki w życiu przemetlały przez głupią szkołę. No ale dobra. Jest jak jest i może kiedyś zrealizuję wreszcie to, co i tak w życiu najbardziej mnie interesowało. OBY.

Gość mam pytanie123456
Jeszcze wam powiem, że w POlsce najważniejsze jest, że nas nie ochrzcił Cyryl i Metody tylko Czesi. Czesi nas ochrzcili i to jest nasz kierunek. Jak mogłam być tak głupia i dać się wyciorać jakimś ruskim pociotom. Oni sobą reprezentują tylko korupcję. Zero pomysłów mają bo są tak opętani władzą. I tylko w głowie mieszają normalnym ludziom, a głupi, pyszni, wredni, złodzieje!!! Wariaci!!! to wszystko ruski kierunek. Niekoniecznie wschód sam w sobie - akurat ruscy to takie cioty głupie i wredne jak dla mnie. I tyle. I obłudne.

Gość mam pytanie123456
Nic nie palę - nie cierpię ruskich ciot czy tam proruskich ciot. Nie znoszę. To tępaki bez polotu. Coś tam bajdurzą - zero pomysłu tylko jak się nahabić, nic poza tym. I ogłupiają ludzi. Złodzieje przeklęte. I świnie obłudne. Nie rozmawiajcie z nimi nawet. Kompletne sieczka w głowie wtedy tylko i tyle. :(

Gość jak tez chce to co on bierze
podziel sie!!!!!

Gość mam pytanie123456
I rozwalają ludziom zycie. A głupki że szkoda gadac. Zyją tylko dzięki mafijnemu układowi. Ale to się kiedyś skończy. I chwała Bogu.

Gość mam pytanie123456
I chodzą do tych swoich PYSZNYCH kościołów. Bóg taki nie jest jak oni. A oni i tak skończą w piekle razem z tym piekielnym kościołem. Bo Bóg taki nie był i ja to wiem. :classic_cool:

Gość mam pytanie123456
Się dowartościowywują tym kościołem, a to mają u ludzi nagrodę. tak jest napisane w ewngelii nie? Wszystko na pokaz. Moim zdaniem niektórzy w ornatach popów powinni do pracy chodzić. Naprawdę. Tam udzielać chrztów i komuni. I tak nic mądrego tam nie robią. Jak to w Polsce... ja bym nawet przesłała takie szaty komuś gdybym miała za co...taki ornat popa... naprawdę.

Gość mam pytanie123456
wachalem dzisiaj domestosa i vanisha a potem znalazlem jakies grzyby na moich stopach i je zjadlem. popalilem skretem.

Gość mam pytanie123456
Wiecie komuni w tej pracy i UWAGA - najważniejszy sakramnt MAŁŻEŃSTWO. O - to bym nawet nie wiem co wysłała - ołtarz cały pewnym młotkom. Ołtarz i stułe. I konfesjonał. Wszystko do tej pracy. Boże - no bo jak tu bez tej obrączki? W pracy ślub - to powinna być teraz najnowsza moda. W szkole na stołówce czy gdzieś tam, a gdzie indziej też. Wszystko w pracy i kamery i noc poślubna i wszystko. I wakacje w pracy wszystko w pracy... a tu następny w ornacie popa... wszyscy cała Polska w habitach w pracy... nie mogę. Tu Gość Niedzielny, tam NIEdziela... Boże - tak to widzę na codzień ...czyżbym miała problemy ze wzrokiem? I dobrze :(

Gość mam pytanie123456
Ja miałam takiego dyrektora że jak się dorbię to mu poślę ołatarz, stułe i konfesjonał do jego gabinetu. Może tam spowiadać - to najważniejsze. I udzielać słubu - drugie jego ulubione zajęcie. I poślę mu sukmanę księdza - nie wiem jak się to ubranie nazywa. No i to tyle. :( Ale żałość. SPOWIEDZ - pamiętajcie - to najważniesze.

Gość mam pytanie123456
ale wiecie co - konfesjonał, ołtarz i stuła to powinna być w każdej szkole. Nie wiem jak się nazywa obranie księdza - halba mi tylko przychodzi do głowy, ale to się tak nie nazywa, nie? Alba jest coś takiego, ale to też nie to. Sułtanna - acha - sułtannę też trzeba posłać do każdej dyrekcji w Polsce. I już. I nie trzeba księdza żadnego ani kościoła. Jest wszystko, nie? jeszcze na wsi... i może wtedy byłoby więcej dzieci? Szybko ślubu udzielić i niech się mnożą, nie?

Gość mam pytanie123456
ciekawe czemu SUŁTANNA ktoś nazwał to czarne ubranie księdza, nie? Czy to oznacza, że każdy ksiądz jest SUŁTANEM w SUŁTANNIE? Nie wiem. Pewnie tak... :classic_cool: Pewnie coś w tym jest... a te sułtany to se lubiły pojeść, nie? Mi się to kojarzy z wielkim bachorem... nie wiem.... takie sułtany właśnie...

Gość mam pytanie123456
Mnie się wydaje, że jeden dyrektor, który mi zniszczył życie miał powołanie na księdza, ale nim nie został. I dlatego się za mnie wziął. No ale nic... pozostaje posłać mu pól litra i życzyć smacznego. Czy tam Wesołych Swiat Bożego Narodzenia. A nie - wszystkiego Najelpszego z okazji Dnia Edukacji Narodowej i sto orderów czy już ma więcej? A ja idę wiecie bo to dla mnie :( Jednak nie o to mi szło zupełnie. I dlatego wypadłam z koryta :(

Gość mam pytanie123456
Co 4 lata srednio przyda mi w życiu COŚ ...coś strasznego... właśnie mijają kolejne 4 lata. To widać :(.Znowu coś STRASZNEGO mnie czeka. Za 4 lata to zobacze co dalej. I tyle. Ale dopiero za 4 lata. Bo taki mam rozkład w życiu. Co 4-5 lat. I tyle. A do tego czasu muszę sie tylu nowych rzeczy nauczyć, które na pewno mi sie kiedyś przydadzą bardziej niż jakiś papier... wybłagany? O nie. Ja sobie na niego zapracowałam uczciwie a jak nie to nie i tyle. Nie uszanowano mnie to nie i tyle. Trudno. Majątku nie zrobiłam i jeszcze takie coś bo gdyby o kasę to jeszcze rozumiem. Nie wiem :( Obrzydliwość jak dla mnie. :(

Gość mam pytanie123456
gdyby poszło o grube pieniądze to rozumiem, ale wiecie... 30 srebrników. Nie - dziękuję. jakoś przeżyję inaczej mam nadzieję. Lepiej oczywiście. Tyle. Zycie nie może przecież zależeć od gangu bezmyślnych świń. Ja wierzę , że nie wszędzie tak jest i tyle. Sama taka nie byłam nigdy - czemu mam się dostosowywac do chlewika? Bez sensu :( Już i tak jestem niezłym wieprzkiem - jeszcze się dostosuję i po mnie całkiem :(

Gość mam pytanie123456
Bezmyślne, zawistne o wszystko świnie. Tyle mam do napisania o pewnym środowisku :(. Swinie u koryta :(

Gość mam pytanie123456
Chciwe świnie na dodatek. Obrzydliwe chciwe i chytre - bleeeeeeeee :(

Gość mam pytanie123456
Zapite świnie, nie? :( PS. to wszystko do klinik psychiatrycznych na zachodzie wysyłają. A ja mam udawać jak mi dobrze. No bardzo - faktycznie.

Gość mam pytanie123456
Szkoda, że się tu nie wpisaliście. Po namyśle doszłam do wniosku, ze wystarczy telewizor w każdej dyrekcji. Kamery w kiblach już mają, kompy też, a czy maj zwyczajny TELEWIZOR - I, II program , POLSAT i TVN? TELEWIZOR W KAŻDEJ DYREKCJI - oto nazwa mojej fundacji. Możecie mi wysyłac stare odbiorniki i będziemy je dystrybutowac do szkół w polsce. To moja nowa praca.

Gość mam pytanie123456
Słuchajcie jak to jest z tym podatkiem 1 %. Dacie mi telewizor stary to zarobię jak będę sprzedawać dyrekcji za złotówkę jeden telewizor? Musiałaby być ustawa, że w każdej dyrekcji ma być telewizor i wtedy byłoby mi łatwiej... a nie wiem... no ale co innego? Konfesjonał to mnie ekskomunikują przecież czy ołtarz i stuła. Nie wiem... życie to makabra obecnie.

Gość mam pytanie123456
Albo słuchajcie przydział papierosów i alkoholu na rok dla każdej dyrekcji? Może tak podejść do tematu? Nie wiem :( RATUNKU. :(

Gość mam pytanie123456
Przychodzi mi jeszcze do głowy PRZYDZIAŁ POŚCIELI, MEBLE i KOCE - na zimę KOCE w każdej szkole, gdzie nie ma okien normalnych. Co więcej, nie? :(

Gość mam pytanie123456
Jeszcze może być przydział METERACY - to do szkół które mają swj BASEN. Ale taki do pływania. Są takie szkoły.

Gość mam pytanie123456
Sorry - MATERACY miało być. Na ra :(

Gość mam pytanie123456
Nie - jednak stwierdziłam,że BIERKI, WARCABY, WYBORczą - całoroczna prenumerata i no nie wiem co jeszcze paluszki i piwo? No to może już zostanę przy kamerach i materace, to koniecznie...

Gość mam pytanie123456
Komórki? To kosztuje. czekam na kolejne pomysły!!!

bóg jest ważny ironia losu czy kara boska Irving Moore \'Bud\' Feldkamp 22 marca w Montanie, na północy USA, w wypadku lotniczym zginęło 14 osób. Na jaw wychodzą niecodzienne okoliczności katastrofy, o których informuje serwis Fronda.pl. Do tragedii doszło bowiem na katolickim cmentarzu Św. Krzyża, niedaleko Grobu Nienarodzonego Dziecka. A samolot należał do właściciela największej sieci klinik aborcyjnych w Stanach Zjednoczonych. Zginęły jego dzieci i wnuki. W katastrofie lotniczej zginęło siedmioro dzieci i drugie tyle dorosłych - rodzina milionera z USA. Właścicielem maszyny był Irving Moore \'Bud\' Feldkamp III, który zbił fortunę na sieci klinik aborcyjnych w USA. Irving Moore \'Bud\' Feldkamp III kupił firmę Family Planning Associates już cztery lata temu. W należących do niego siedemnastu klinikach w samej Kalifornii zgłaszało się więcej kobiet niż we wszystkich pozostałych klinikach w stanie. Córki Feldkampa leciały tego dnia na wypoczynek. Jednosilnikowy Pilatus PC-12 rozbił się i stanął w płomieniach około 150 metrów od pasa startowego, gdy podchodził do lądowania w mieście Butte. Świadkowie widzieli, jak pikował prosto w ziemię. Maszyna wystartowała w Oroville w Kalifornii i miała lecieć do Bozeman w Montanie. Jednak pilot już w powietrzu zmienił plan lotu i skierował się do Butte. Samolot był nowy - wyprodukowano go w 2001 roku.

Gość pytanie123456
Hej, nie chciałam żeby ten topik brzmiał tak patetycznie. Kierunki i koniec. Bóg może być najważniejszy, ale jak ci się kierunki w życiu pomieszają to ci się nic nie uda nawet choćbyś nie wiem jaka była. A życie to kasa. No to co dalej z tą fundacją? Przyszło mi na myśl, że MIĘSO można dostarczać dyrekcji, ewentualnie roczny przydział zapałek, PODRĘCZNIKI GRATIS. No bo co jeszcze? Jak napiszę PREZERWATYWY to to się kłóci z ołtarzem i stułą. No to proszę sobie wybrać, ale w szkole powinien być ołtarz i stuła tym bardziej.

Gość pytanie123456
Wiesz - cemtarz nienarodzonego dziecka to nie musiałby istnieć gdyby te baby były normalniejsze wiesz. OD ILU CENTYMENTRÓW ZACZYNA SIĘ CZŁOWIEK? A nie wiem - czasem i 2 metry to za mało jak dla mnie. No nic - takie tam pytania bez odpowiedzi. I odpowiedzi, o które nikt się nie prosił, nie? I tu chciałabym coś napisać ale raczej ugrzyę się w język - bo po co.