Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny__aniołek_xDD

nie ma miłości

Polecane posty

Gość Głupie Gadanie
I czy fizyk może udowdnić istnienie wszsytkiego włącznie z miłością, bo podobno to chemia więc istnieje czy nie?

Gość Głupie Gadanie
Motylku zanim odpowiessz mi ile masz lat proszę cię o prostą rzecz wytłumacz mi czym jest METR. Jako obeznana/ny w fizyce załatwisz to w dwóch zdaniach.

Gość Motylek ....
Głupie Gadanie - myślisz, jak jesteś stary, to jesteś taki mądry ... bo wiesz, że prądu nie ma... ? Wiek nie ma tu nic do rzeczy ... wręcz przeciwnie ja się będę jeszcze długo rozwijać ... :O A o energii elektrycznej jest już w podstawówce ... :O

Gość Głupie Gadanie
Motylku motylku ja sie nie pytam c jest w szskole podstawowej, tylko prosze powiedz mi na proste pytanie, czym jest METR, o tym jest w podstawowoce akurat. A powiedziec mi ile masz lat tez mozesz co to za roznica, obawiasz sie czegos? Az tak cie pochlania cyberswiat?

Gość Motylek ....
Głupie Gadanie - nie zamierzam wdawać się w Twoje nauki od siedmiu boleści ... Są głupie i nie trzymają się żadnego pionu ... :O

Gość Motylek ....
Głupie Gadanie - widzisz .. to kolejny bezsens i surfowanie w celu odwrócenia uwagi ... Co ten METR ma do Twojej głupoty? Bo to jest teraz tematem rozmowy, jakbyś nie zauważył .. :O Miałam Ci udowodnić, to udowadniam ... to pierwsze zdanie dłuższe w tym temacie .. mam do zacytowania jeszcze parę stron ... :P Rozumiem, że chcesz coś udowodnić rzucając gdzieś zasłyszane mądrości ... :O Ja w to nie muszę wchodzić ... To nie ma nic wspólnego z tematem..

Gość Głupie Gadanie
A ile masz lat? I co to jest METR? JEst czy go nie ma, da sie sfotografowac? A ile wazy kilogram złota i czy jest cięższe od kilograma puchu?

Gość nie ma miłości...
dobra ja mam 23 lata wiem moze nie zbyt duzo:/ ale mimo wszystko od jakis 3 tygodni gdy pije zawsze wznosze toast za ta miłość która nie istnieje, nie ma miłości, zgadzam sie z autorka....

Gość Motylek ....
Głupie Gadanie - mam nadzieję, że się leczysz? :O Widzę, że nic do Ciebie nie dociera ... :O Jesteś we własnym świecie właśnie ... :O Metr nie jest przedmiotem ... :O (więc nie tak powinno brzmieć pytanie) jest miarą długości .. I można sfotografować ... choćby metr krawiecki .. itp. itd. Co do tych zagadek z dzieciństwa, to już żałosne .. kg to kg ..geniuszu ... :O Ty miałeś swoje racje udowadniać, a nie ja ... nie to jest tematem!

Gość Motylek ....
I co poza tym? jak mnie gdzieś przyłapiesz, to będzie dowodem na to, że energii elektrycznej nie ma? :O Żałosne.... :O

Gość Głupie Gadanie
Fajnie że się tak perzysz Motylek, ja też tego nie lubię. Jeszcze nie wiem nic o tym Metrze i kilogramie, chyba ich nie ma. Prądu też nigdy nie złapałem za nogi. Mogę wprawdzie tym zjawiskiem manipulować ale w rękę go nie wezmę. ------ - - - - -- - - Gdybym mówił językami ludzi i aniołów, a miłości bym nie miał, stałbym się jak miedź brzęcząca albo cymbał brzmiący. --- - - - -- - - - - -- --

Gość Głupie Gadanie
Gdybym mówił językami ludzi i aniołów a miłości bym nie miał, stałbym się jak miedź brzęcząca albo cymbał brzmiący. Gdybym też miał dar prorokowania i znał wszystkie tajemnice, i posiadał wszelką wiedzę, i wszelką możliwą wiarę, tak iżbym góry przenosił, a miłości bym nie miał, byłbym niczym. I gdybym rozdał na jałmużnę całą majętność moją, a ciało wystawił na spalenie, l ecz miłości bym nie miał, nic bym nie zyskał. Miłość cierpliwa jest, łaskawa jest. Miłość nie zazdrości, nie szuka poklasku, nie unosi się pychą; nie dopuszcza się bezwstydu, nie szuka swego, nie unosi się gniewem, nie pamięta złego; nie cieszy się z niesprawiedliwości, lecz współweseli się z prawdą. Wszystko znosi, wszystkiemu wierzy, we wszystkim pokłada nadzieję, wszystko przetrzyma. Miłość nigdy nie ustaje, [nie jest] jak proroctwa , które się skończą, albo jak dar języków, który zniknie, lub jak wiedza, której zabraknie. Po części bowiem tylko poznajemy, po części prorokujemy. Gdy zaś przyjdzie to, co jest doskonałe, zniknie to, co jest tylko częściowe. Gdy byłem dzieckiem, mówiłem jak dziecko, czułem jak dziecko, myślałem jak dziecko. Kiedy zaś stałem się mężem, wyzbyłem się tego, co dziecięce. Teraz widzimy jakby w zwierciadle, niejasno; wtedy zaś twarzą w twarz: Teraz poznaję po części, wtedy zaś poznam tak, jak i zostałem poznany. Tak więc trwają wiara, nadzieja, miłość - te trzy: z nich zaś największa jest miłość."

Gość Motylek ....
Boshe masz odlot właśnie ... Człowieku bierz te leki! :O pewnie nic nie ma ... nic nie będzie ... Kononowicz? :D Witamy Pana! :D Tak wszystko się zgadza, to same bystre wnioski, zgrabna polszczyzna... nic nie ma, niczego nie będzie ... - znak rozpoznawczy.. :D i fakt dość stary .... :P Co dostanę w nagrodę za rozszyfrowanie? :D

Gość Motylek ....
Jesteś świadomy chociaż, że ten wiersz całkowicie zaprzeczył Twoim poprzednim wpisom? :O

Gość Głupie Gadanie
Buzi i klapsa I tatuaz z czolko z poprawna polszczyzna - Boshe - A lat masz ile?

Gość Motylek ....
Dużo mniej od Pana ... Panie Kononowicz! :O I sporo nadziei, że mnie nigdy nie dotknie taka choroba ... Choć wiem, że wg Pana ta choroba nie istnieje, bo to choroba duszy ... a duszy na fotografii pan nie ma :O I nie ma wg pana milionów emocji, uczuć, odczuć... są tylko fotografie ...:O

Gość Motylek ....
Jakie to smutne ... :(

Gość Głupie Gadanie
Motylku cofnij się do początku tematu i przeczytaj i nie pij więcej.

Gość Motylek ....
Nie polecam brania psychotropów z alkoholem ... Stąd te schizy ... :O Nie ma się kto panem zaopiekować? :(

Gość Głupie Gadanie
Cofnęłaś się? Nie warto pić naprawdę nawet na smutki to nic nie daje. No jak juz się cofnęłaś do tematu i widzisz co napisała autorka i masz choć odrobinę motylkowego rozumku to już idź spać bo się całkiem zdenerwujesz i poryczysz, a ja nie lubię jak motylki ryczą. Szczególnie te wściekłe motylki. Dobranoc

Gość Motylek ....
Masz fotografię wściekłości? Więc sam się wróć do swoich wypocin ... ja nie zamierzam .. :O To się dowiesz, że wściekłości także nie ma ... :O

Gość Głupie Gadanie
Nie ma tak jak nie ma miłości? Idziesz już spać czy chcesz czegoś?

Gość Motylek ....
Ty także nie istniejesz na szczęście ... Bo nie mam dowodu w postaci fotografii ..... Uff co za ulga!

Gość Głupie Gadanie
Urodziłeś w końcu, to dobrze, trwało to wprawdzie trochę ale... ufff!

Gość Motylek ....
Dobranoc! Życzę skuteczniejszych leków! :D

Gość Głupie Gadanie
Ufff... ale ulga, pomogło. Wzięło cię nie na żarty co?

Gość Samotny__aniołek_xDD
odbiegliscie od tematu ale dobra xDD a ja odnowie go :P nie ma milosci i dodam ze koles glupie gadanie jest głupi :P

Gość Głupie Gadanie
A koleś powie ci że na Miłość to sobie trzeba zasłużyć. Nie dziwie się że jej nie masz.

Gość camember
glupie gadnie nei wiem po co sie wdfajesz w dyskusje z gowniarzami z gimnzajum:O chyba sie nudzisz:P PS czemu nie odsypiasz imprezy:D ??