Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny__aniołek_xDD

nie ma miłości

Polecane posty

Gość juka20
:( przepraszam ale nie rozumiem do czego zmierzasz

Gość juka20
ktoś się do nas przyłączył, miło...

Gość Motylek ....
On zawsze gada od rzeczy ... Mniej rozumnego nie znam ... :O

Gość juka20
dzięki temu jest ciekawym towarzyszem rozmów:)

Gość Motylek ....
I dziwi się, że kobiety dbają o higienę ... za to faktycznie musimy się wstydzić ... P.S. Chyba dobrze, że komputer nie emituje zapachów rozmówców .. :O

Gość Motylek ....
juka20 - ciekawym? on zawsze odpowiada od rzeczy ... idzie gdzieś obok, albo w ogóle nie trafia w temat... Podejrzewam go o chorobę psychiczną... gadanie od rzeczy, to pierwszy objaw!

Gość juka20
to fragment dłuższej rozmowy, tak czy inaczej nie musisz się obawiać istnieje małe prawdopodobieństwo że się spotkacie

Gość juka20
indywidualista:)

Gość Motylek ....
Nie żartuj! Odpowiadanie od rzeczy to choroba psychiczna... Choć chorzy psychicznie faktycznie mają swój indywidualny świat ... w tych kategoriach, to owszem .. :D

Gość juka20
hehe:) widzę mało tolerancji

Gość Motylek ....
To nie brak tolerancji ... tylko wiedza psychologiczna ...

oka, niestety w tej dziedzinie moja wiedza jest znikoma:( uciekam bo zaraz bateria w laptopie mi padnie... pozdrawiam

Gość Motylek ....
Pozdrawiam ... :)

Gość Głupie Gadanie
Motylek, a czego nie jestes w stanie pojac w tym co tu napisałem, co tak bardzo jest niezrozumiale?

Gość Motylek ....
Niestety niczego... Twoje posty muszę czytać kilka razy, aby w ogóle wpaść o co może chodzić ... piszesz nie na temat ... lub w ogóle nie wiadomo, po to piszesz ... :O I uprzedzam, to jest tylko przy Twoich ... :O

Gość Głupie Gadanie
Biedny Motylek, przykro mi ze nie rozumiesz. Ile masz lat?

Gość Motylek ....
Wystarczająco dużo, aby wiedzieć, że to z pewnością nie jest poprawna polszczyzna ... :O Wiadomo każdemu zdarza się coś niepoprawnie napisać, ale przy Twoich wypowiedziach, to już masakra .... :O A logika? Zupełnie obca ... jak i analiza ... kompletny bełkot rozgorączkowanego chorego ...

Gość Głupie Gadanie
A konkretnie, mozesz odniesc sie do konkretow? Bo tak ogolnie to fajnie sobie pojezdzic po kims jak po lysej kobyle, szczegolnie zarzucajac chorobe psychiczna. W ZSRR tak robilo sie ze wszystkimi WROGAMI SOCJALIZMU

Gość Motylek ....
tutaj o rozumie... Głupie gadanie "No jak mozesz miec skoro go nie ma. Pokaz! Zrob fotke i wrzuc do netu i zapodaj linke" Udowodnij zatem ... :O

Gość Motylek ....
Powiedz jeszcze, że prądu nie ma, bo nie masz jego fotki ... Głupota galopująca ... :O

Gość Głupie Gadanie
Motylek, widze ze nie bardzo wiesz co to jest abstrakcja, za to ciekawe ze masz powazna wiedze psychologiczna i tak latwo oceniasz na podstawie tego czego sama nie rozumiesz. Czy da sie zrobic zdjecie ROZUMU? Czy rozum to jest cos fizycznego? Mam dalej rozwijac czy i tak tego nie pojmiesz?

Gość Motylek ....
Głupie Gadanie - od kiedy to, istnieje to, co da się sfotografować? Wg Ciebie prądu nie ma? A może masz jego fotkę? :O

Gość Głupie Gadanie
Do tego to byla taka prowokacja odnosnie tego co autorka STWIERDZILA- "nie ma miosci". To jest duza naiwnosc a i arogancja stwierdzenie tego typu. To ja pozwolilem sobie na podobne stwierdzenie, ale nie zrozumial iluzji, natomiast kiedy stweirdzilem ze skoro ma 16 lat to coz, nie ma sensu dalej tlumaczyc ze nie jestem pingwinem.

Gość Motylek ....
Głupie Gadanie - oczywiście czekam na "pojęcie"

Gość Motylek ....
Głupie Gadanie - ja jednak czekam na dalsze rozwinięcie i "pojęcie" tychże mądrości ...

Gość Głupie Gadanie
Wg mnie prąd jest ale równie dobrze mogę udowadniać że go nie ma bo przecież jak go złapać, ani go nie widać. Chyba ze proszę wytłumacz mi czym jest prąd i udowdnij że istnieje! Wiesz w 17 wieku była taka teoria ETERU, później ta teoria została wysmiana i odrzucona, a dzisiaj fizyka kwantowa coraz częściej przychyla się do tego żę jednak jest coś jeszcze... Czy to jest nielogiczne i poza tematem? Czy dyskusja musi opierać się zawsze na mówieniu o rzeczy wprost? Otóż cały język powstał na zasadzie opowiadania o czymś. Ile masz lat możesz napisać czy to jest jakieś trudne szcególnie?

Gość Motylek ....
Mam drążyć dalej czy przejść do kolejnego genialnego zdania? :O P.S. Prowokować trzeba umieć!

Gość Głupie Gadanie
Dobrze dobrze, pozwolisz że będę u ciebie praktykował sztukę prowokacji? Ile masz lat!?

Gość Motylek ....
Tak oczywiście, że nie ma prądu ... dziękujemy Panu fizykowi ... Kolejna odpowiedz godna schizofrenika! Teraz prądu nie ma ... :O Chyba nie nadążę przytaczać tych przykładów, bo produkujesz kolejne bezsensy... :O

Gość Głupie Gadanie
A ile masz lat?