Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrrrrruuuu

dobrzy w komputerach-pomozcie........

Polecane posty

Gość mrrrrruuuu

mam neostrade .jeden laptop dziala bezprzewodowo.chce kupic drugi .mam taki sprzecik na szafce D-LINK wireless ADSL2+ Router no i pytanie.jak kupie tego 2 laptopa to jak to zrobic zeby smigalo .....znam sie na tym zenująco niewiele. co trzeba zrobic? cos wgrac czy jak......bo nie wiem:O szkoda mi kasy na informatyka czy raczej sie nie obejdzie.......

Gość przyzly hak3r
nie pomoge bo to sie gryzie z regulaminem cyberprzestępcy. :(

Gość mrrrrruuuu
????

a na lapa kasy Ci nie szkoda? zapłać gościowi, zrobi to co trzeba i wszystko będzie śmigać. może Cię jeszcze wydoopczy na wychodne.

W routerze trzeba: - w ustawieniach servera DHCP dorzucić jeden adres w sieci lokalnej, o ile są zablokowane - w ustawieniach WiFi dopisać na tablicy MACów adres MAC karty sieciowej z nowego lapa

Gość jak jeden dziala
to drugi tez bedzie, musi miec tylko karte wi-fi, kwestia skonfigurowania tak jak ten pierwszy. Zapros kolege na herbatke i z glowy ;p

Gość mrrrrruuuu
ten ktorego nam jest baaaaaardzo szpetny:Pale fakt czuje miete do mnie ........... w mojej wsi wiecej mądrali nie ma!

Gość mrrrrruuuu
to drugi tez bedzie, musi miec tylko karte wi-fi, kwestia skonfigurowania tak jak ten pierwszy. Zapros kolege na herbatke i z glowy ;p W routerze trzeba: - w ustawieniach servera DHCP dorzucić jeden adres w sieci lokalnej, o ile są zablokowane - w ustawieniach WiFi dopisać na tablicy MACów adres MAC karty sieciowej z nowego lapa TO BRZMI DLA MNIE JAK OPIS OPERACJI NA OTWARTYM MOZGU taaaaaaaaaaaaaaaa.trzeba wdzieczyc sie do tego paszczura i jeszcze zaplacic. ide sie biczowac za poziom wiedzy komuterowej.......😭 dzieki za szczere checi . buuuuuuuuuuuu

Gość mrrrrruuuu
il grande prowokatore -nawet mnie rozbawiles:Dale on by bzyknąl i jeszcze kase zgarnal.....pozostaje wiec TYLKO.... herbatka 🖐️