Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oblakanaaa0

Wyjde z siebie i obok stane/

Polecane posty

Gość oblakanaaa0

Byłam na spacerze i nagle zadzwonil moj chlopak czy do niego przyjde, powiedzialam oki. Rozeszlam sie z kolezanka zeby isc ubrac plaszczyk i do niego poszlam.A tu co zastaje on spiacy, nawet z łożka nie wstal zeby sie ze mna przywitac. Nawet oczu nie otworzyl. To go sie zapytalam czemu dzwonil zebym przyszla skoro on jest tak zmeczony po pracy. A on do , ze skoro to dla mnie klopot to moglam nie przychodzic.Powiedzialam mu , ze to dla mnie nie klopot ale co to za przyjemnosc patrzyc jak on spi i chrapie i nawet sie nie przywital i spokojnie powiedzialam, ze mogl mi powiedziec ze jest zmzony i sie nie zobaczymy. A tak ja lecialam do niego zebys ei z nim zobaczyc a go takiego zastaje. On rzucil focha i doslowieni po 3 minutach wyszlam bo zasypial. Dobrze zrobilam? Mogl nie mowic zebym przychodzila, ja bieglam ze spaceru do domu po plaszc spieszylam sie bo powedzialam , ze zaraz bede , a go takiego zastalam jeszcze zs pretensjami.

Gość Głupie gadanie
trzeba bylo sie z nim polozyc, pewnie o to mu chodzilo

Gość oblakanaaa0
Jak by mu o to chodzilo to oki, ale ja weszlam a on nawet oczu nie otworzyl tylko stwierdzil , ze spi;/ i mnie olal;/

Gość a ja nieeeeee
moim zdaniem miałaś prawo się wkurzyć, gdyby on tak na prawdę chciał to by ruszył ten swój zaspany zadek, albo powiedział "kochanie połóż sie ze mną" a nie strzelał fochy.

Gość juka20
laski spokojnie chłopak był zmęczony... a mimo to chciał się z tobą zobaczyć... sądzę że źle zrobiłaś wychodząc, on i tak nic nie zrozumie z przesłania i zacznie się niepotrzebna kłótnia... było mu chociaż jakąś karteczkę zostawić..

Gość oblakanaaa0
ja rozumie , ze kjest zmeczony aloe skoro powiedzial zebym przylasz to przynajmn iej tak jak ktos powiedzial mogl powiedziec Kochanie polezmy, a ohn nic . Polozyl sie na brzuchu i spi.

Gość juka20
to była aluzja żebyś pomasowała mu plecy:) żartuje, ale ja zmęczenie akurat rozumiem, sama często zasypiam jak oglądamy jakiś film z moim chłopakiem bo jednak ciężko jest pogodzić studia z pracą... i znaleźć jeszcze dla niego czas... ale on jest pod tym względem kochany nie robi mi żadnych wymówek tylko albo leży ze mną albo buszuje sobie w necie:) dlatego ja rozumiem chłopaka doskonale:) dlatego proszę o wyrozumiałość dla niego

Gość oblakanaaa0
J tez roumie, ze jest zemczonyh i jakby powiedzial Czesc kochanie , wiesz nie mam sily , moze polezymy to spoko. Ale on mnie zwyczajnie olal, Ja wyszlam , a on mi nawet czesc nie powiedzial;/

Gość juka20
a jakby nie zadzwonił?? ja bym się dopiero wtedy zdenerwowała, a on mimo swojego zmęczenia po ciężkim dniu podjął ta inicjatywę i chciał się z tobą spotkać... może go to trochę przerosło i zasnął ale nie wiesz jak ciężki miał dzień... może właśnie potrzebował twojego wsparcia

Gość Dany Boodman LTD Lemon1900
tak to jest jak zadasz tutaj pytanie jedni cie beda chwalic ze dobrze zrobiłas wychodzac a inni beda cie ganili ze zle zrobiłas ble ble ble w mojej ocenie to facet cię lekcewazył olał cię zachowując się w ten sposób moj rada znajdz sobie bardziej wartosciowego faceta

Gość juka20
faktycznie strasznie ją znieważył bo usnął ze zmęczenia...ciekawe??

Gość choholudek
A moim zdaniem źle zrobiłaś. Facet pewnie był zmęczony po pracy. Chciało mu się spać, ale mimo to chciał spędzić ten czas z Tobą, chciał abyś była przy nim. Skoro zadzwonił i sam poprosił o to abyś do niego przyszła to znaczy, że mu tego brakowało... Jesteś niewyrozumiała. Trzeba się było zająć chwilowo czymś innym. Jak by się obudził, byłby zapewne przeszczęśliwy z racji tego, że jesteś przy nim. Nie musi przecież zawsze tryskać energią...