Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gunia 23v

odchodzi co robić?

Polecane posty

Gość gunia 23v

Nie jesteśmy parą ale miałam nadzieje ze z czasem coś z tego będzie. Podoba mi się, jesteśmy ze sobą bardzo zźyci i związani emocjonalnie. Spędzamy ze sobą dużo czasu, rozmawiamy o wszystkim, mam do niego pełne zaufanie i o jego życiu wiem chyba wszystko. Jest dla mnie taki dobry, dba o mnie przytula. pociesza, pozwala sie wypłakiwać, zabiera na obiady, pomaga, wyręcza, załatwia notatki, jednym słowem sielanka Cuje sie przy nim tak bezpiecznie... Aż tu zwierzył mi sie ze jest zmuszony zrezygnować ze studiów bo go na nie nie stać Nie wyobrażam sobie jak ja będę na tych zajęciach bez niego,,, Co ja mam robić?

Gość Głupie gadanie
Napisać do JESTEM albo do BRAVO

Gość gunia 23v
Naprawde mi smutno więc dzięki za złośliwości

Gość gunia 23v
Nie kochałam się z nim tak normalnie, tylko raz mnie pieścił palcem po egzaminie, a drugi raz to ja go ustami, ale nie wytrysnał mi do ust, tylko na brzuch. Nie jesteśmy ze sobą, od razu wyjaśniam podszywaczom i prowokatorom

Gość gunia 23v
dwa wpisy nade mną to podszywy Nie chce mi sie tego komentowac nie zwracajcie na takich uwagi Niech kros cos normalnie napisze plisss

Gość gunia 23v
wiem ze ludzie mają wieksze problemy, nie napiałam przecież ze mój jestnajważniejszy na świecie ale jest mi smutno bo jak naprawde rzuci te studia to prawdopodobnie nie zobaczymy sie wiecej a teraz jestesmy jak papużki-nierozłączki... to zbyt ostre cięcie jak na mój wrażliwy charakter

Gość gunia 23v
tak, bo mieszkamy w innych miastach

Gość gunia 23v
nie wiem co mam w tej sytuacji zrbić? co mu powiedzieć? jak sie zachować? :-(

Gość idź zrób kupę

Gość gunia 23v
niech ktoś sensowny cośnapisze proszę

Napisałaś że odchodzi. Ale przecież nie od Ciebie. Rezygnuje ze studiów z powodu problemów finansowych. Nie będzie go więc na wykładach. Ale kto powiedział że kończycie znajomość? Osobiście myślę że jeśli jesteście zżyci to nic się nie zmieni poza Waszą wspólną obecnością na zajęciach. Nie martw się niepotrzebnie na zapas bo to nie ma sensu.

Gość studentka.......
A nie moze znlezc pracy? Latwo zostawic studia trudniej je kontynuowac, niech poszuka przeciez da sie zawsze cos zrobic jak sie chce;]

Gość gunia 23v
to wyzej to znowu podszyw przepraszam za niego Fair ale to tylko tak sie mowi ze igdy sie nie zapomni bla blaa potem odległosc robi swoje Studentka-- jak zacznie prace to zmieni studia na zoczne i tez sie rozejda nasze drogi :-(

Myślę że niepotrzebnie na siłę zakładasz że wszystko się musi urwać bo mieszkacie daleko od siebie. Tymczasem będzie to dla Was teraz najlepszy sprawdzian. Pomyśl sobie że on też się mógł zaangażować i też teraz o tym rozmyśla i być może pisze o tym samym na innym forum. Jeśli się zaangażował to będzie tęsknił i nie pozwoli abyście się rozstali. Będzie mu zależało i ta Wasza odległość nie będzie miała znaczenia. Silna więź nie zna granic wierz mi. Rozumiem oczywiście Twoje obawy, bo jest to osoba dla Ciebie naprawdę ważna, ale uwierz mi że dla dwóch osób chcących być razem odległość nie będzie żadną przeszkodą.

Gość gunia 23v
fair dzięki ze mnie pocieszasz ale widzisz nas poza przyjaxną nic nie łączy bo to dopiero początki Jemu tez zależy to widać bo by inaczej tak mi nie nadskakiwał ,... a jak sie nie bedziemy codziennie widziec to nawet więź już nie ta, telefon od czasu do czasu co słychać itp Nie chce tak!!!Nie chodzi mi nawet już o to zeby być z nim, bardziej zeby on był przy mnie...

Gość gunia 23v
nie wiem czy mnie rozumiecie... Jest mi po prostu dobrze jak on jest blisko Przyzwyczaiłam sie do jego obecności, że tak sie mna interesuje, puta o każdy szczegół Po prostu chce zeby był blisko a mogęto stracić i nie wiem jak sie z tym pogodzic, jak przyzwyczaić do nowej sytuacji? Jak nauczyć sie bez niego żyć?