Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patinka26

DIETA CAMBRIDGE czy ktos jest na tej diecie lub planuje

Polecane posty

ja jestem po pomidorowej. dziewczyny ja powinnam schudnąc ze 40 kilo. ale najpierw chce te 20 i utrzymac wagę to juz bedzi esukces, nie znoszę swojego cielska. uhh ale z kazdym dniem jest go coraz mniej.:)

Gość choinka2341
z każdym dniem masz coraz mniej do zrzucenia:) dla mnie najciężej chyba będzie utrzymać później wagę.. Ale wierzę, że jeśli będę miała w końcu takie ciałko o jakim marze i którego się nie wstydzę to zrobię wszystko, żeby się nie zmieniało:)

dzisiaj 6 dzien:) - 3,5 kilo i czuję sie dobrze:)rewelacyjnie wrecz:)

Gość choinka 2341
a ja trochę się pospieszyłam - dietę zaczęłam 31 lipca, a nie 30 i dopiero dzisiaj mam 5. dzień, a nie wczoraj :) a waga dalej 2,5kg mniej pokazuje i też czuję się świetnie :)

Gość Joela
stosowałam ją rok temu.Schudłam 8 kg, od tego czasu mam problemu z wątrobą i ogólnie z układem pokarmowym.Na wspomnienie smaku tych posiłkow już robi mi się niedobrze.nie przytyłam .

ta dieta jest mi równiez znana, nie pierwszy raz ją stosuję,nie miałam po niej zadnych problemow zdrowotnych - wtedy pamietam nie smakował mi zurek i pomidorowa - teraz jem je prawie cały czas, heh gust sie zmienia czy co.tyle ze ja sie zaniedbałam i efekty poszły w kosmos, teraz tego błędu nie popełnię, podjełam decyzję na całe zycie. nie chce byc grubasem

Gość choinka2341
ja też DC stosowalam już wczesniej. Od tamtej pory na samą myśl o zupie jarzynowej mnie mdliło, ale od kilku dni się nia zajadam :) wtedy przytyłam, ale tylko przez swoje obżarstwo.. i dzisiaj miałam małe załamanie i pozwoliłam sobie zjeść rzeczy, których nie powinnam..

Gość MartaMic
cześc! Zamierzam zacząć DC, ale chciałam zapytać, czy polecacie makarony? Boję się jeśc same zupki, bo nie wiem czy nie będę miała po kilku dniach ich dość, za napojami i koktajlami nie przepadam, a batonów nie chcę a może któraś z Was jadła też owsiankę? Będę wdzięczna za jakieś odpowiedzi, pozdrawiam

owsianka jabłkowa - pycha, makarony tez jadłam - smakowały mi, nie pasowało mi tylko mieso sojowe fuj

Gość kawi79
cześć dziewczyny! Mam na imie Kasia,29 lat. Chciałabym przejsc na diete cambridge ale nie wiem gdzie ja kupic! mam jakies 5-6kg do zrzucenia!ile placilyscie za ta diete?wiecie jak pozniej z niej wyjsc bez jojo?bo ja bym nie chciala miec tego efektu?bede wdzieczna za porady.

Gość MartaMic
Kawi79, Ja też planuję rozpcząc dietę Cambridge! Produkty możesz kupić u konsultanta, jeśli żadnego nie znasz, wpisz w wyszukiwarce, np. google: "Dieta Cambridge i miasto w którym (lub w pobliżu którego) mieszkasz''. Chciałam kupić produksty przez Internet, ale niestety nie można, a mojej konsultantki przez miesiąc nie będzie..;/ Możesz wybrac dietę ścisłą - 3 posiłki dziennie, lub dietę mieszaną - 1 lub 2 posiłki zastępujesz produktem Diety Cambridge. Koszt jednego produktu to od 7 zł za zupkę i koktajl, batony są zlotówkę albo 50gr droższe. A żeby dowiedzieć się, jak wyjść z DC bez efektu jojo polecam stronkę http://www.dietacambridge-polska.pl/ - po lewej stronie są przepisy na posiłki przy diecie 1000kcal i więcej, poczytaj sobie też o samej diecie, na pewno dowiesz sie wielu informacji :) Mam nadzieję, że chociaż troszkę pomogłam, jakbyś miała jeszcze inne pytania - pisz, postaram się odpowiedzieć :) Pozdrawiam serdecznie :)

Gość MartaMic
jsmine, a jak Ci dieta idzie? Który to już dzień i ile mniej na wadze:)?

hej , hej dzisiaj zaczynam drugi tydzien, waga pokazuje -4,5 kilo :) jest dobrze:) czuję sie lzejsza i ogolnie samopoczucie mi dopisuje. :O)

aha, dziewczyny, czy znacie jakąś stronkę z przepisami light ? tam gdzie bedzie podana również kaloryczność? potrzebuję na mieszaną - czyli bez węglowodanów przepisy.

Gość MartaMic
Ja żadnej stronki nie znam, nawet teraz próbowalam coś znaleźć, ale nie widzę niczego takiego.. Może zapytaj swoją konsultantkę?

Witam Ja już nie stosuję tej diety i już nie będę. Ta dieta jest o tyle dobrz, że można zrzucić dużo kg w krótkim czasie. Nie znam "szybszej" diety. Ja ją stosowałam równo rok temu... i żałuję! Chciałam się odchudzić na własne wesele. Udało się! 2 m-ce później zaszłam w ciążę, bardzo się z tego cieszyliśmy z mężem. minął miesiąc odkąd urodziłam synka, niestety po 5 dniach zmarł - miał wrodzoną wadę rozwojową. Jest nam teraz bardzo ciężko... i tak się zastanawiam, czy to czasem nie miało związku z tą dietą??? Wada, którą miał synio jest bardzo rzadko spotykana... Nie wiem, może ta dieta nie miała nic wspólnego, ale to mi nie daje spokoju i muszę o tym napisać, bo może któraś z Was też chce mieć dziecko i nie chcę, aby przeżyła to co my teraz przeżywamy. Nie wiem, czy tą dietę powinno się nazywać "dietą cud"??? Pozdrawiam

Gość xx-lka
witam Jaki jest sredni koszt takiej diety? I jak długo można jąstosować? Pozdrawiam

Gość edferg
no właśnie jaki koszt takiej imprezy ?

witm ja ponownie wrocilam na diete cambridge :( niesty zakonczylam ja po 3-5 mscach stosowania poniewaz mialam kamienie w woreczku zolciowym i wrzody duzo stresu mialam wtedy pol roku trzymalam wage ale po operacji zaszlam ponownie w ciaze i przytylam to co schudlam a mialam duza wage wiec zaczynam od nowa choc juz nastawiona jestem sceptycznie boje sie jje bo wiem co mnie czeka najgorsze ze obudzilam sie dzis z bolem gardla i nie moge nic brac :( plucze woda utleniona i sola zobaczymy moze sie nic nie wykluje bede opisywala tutaj swoje sukcesy Moze dopiesze sie jakas dziewczyna ktora stosuje-stosowala ta diete lub inna z duza nadwaga

Niuki bardzo ci wspolczuje nie wiem czy to przeczytasz jeszcze ja po diecie cambridge urodzilam zdrowe dziecko choc wczesiej ale to juz moje problemy z utrzymaniem ciazy.Trzymaj sie kochana ja tez urodzilam 3.5 roku temu synka w 22 tc i zmarl :(

Gość mała gośka29
patinka ja stosowałam dc ze trzy razy w różnych odstępach i od wagi 68 ( byłam głupia i chciałam schudnąć) zakończyłam z efektem jojo 98 kg!!!! Po każdej kuracji choć bym nie wiem jak uważała to waga pięła się w górę. Nie polecam tej diety nikomu. Poszłam do dietetyka i po prostu zastosowałam się do kilku rad + dobrana dieta ale taka gdzie niczego sobie nie odmawiasz. zmieniasz przyzwyczajenia żywieniowe i naprawdę nie odmawiasz sobie niczego, nawet na kawałek pizzy możesz sobie pozwolić. Obecnie ważę 89 kg ale waga spada, powoli ale zdrowo i bez efektu jojo.

mała goska ja mam kolezanke ktora schudla rok temu na tej diecie 25 kg po zakonczeniu przytyla raptowie 3 kg i do dzis trzyma wage bez jojo. ja takze pol roku trzymalam ta wage dopoki nie zaszlam w ciaze i nie zaczelam sama duzo jesc wiec wiem ze ja jestem sama sobie winna. ja na innej diecie sobie nie poradze ale dziekuje za uwage

na razie daje rade ale duzo pije herbata mietowa woda kawa wieczór bedzie najgorszy bo kiedy dzieci zasypiaja i nastaje cisza w domu wtedy siadam i jem spokojnie a tu bedzie bez jedzenia dzis,pozostal mi jeszcze 1 posilek na dzis dziele sobie torebki na pol wtedy wydaje mi sie ze jem czesciej ale w malych ilosciach :) odezwe sie jutro

Witam :) 1 dzien za mna :) było ciezko ssalo mnie mocno wieczorem juz mialam mroczki przed oczami i skusilam sie na kawe z mlekiem 0.1% tł podobno mozna ale zadnej róznicy nie czulam toz to woda a nie mleko :P dzis na wadze 2.5 kg mniej choc zdaje sobie sprawe ze to tylko woda to jednak mobilizuje mnie to do dalszej walki :) oj przede mna najgorsze dni ale musze wytrzymac :)

Czesc Patinka. Co sie stalo, ze przestalas z nami pisac na forum prywatnym? Spotkalysmy sie najpierw u kawy, pamietasz? Ale fuksem tu na Ciebie trafilam :D

witaj karolinka :) jak milo ja wczoraj zaczelam pisac tutaj :) zaczelam ponowna walke z KG ciezko mi sie poruszac na waszym forum :( a tesknie bardzo przed porodem mialam sie odezwac ale nie moglam sie ponownie zalogowac nie wiem czemu?moze za dlugo nic nie pisalam? i tak jakos zapomnialam zreszta wy tam o dietkach a ja sobie pozeralam wszystko ladnie to bym smaka wam narobila a teraz mam za swoje mecze sie :p

Gość patika26
karolinka wiem o tym :) dzien sie konczy jestem zmeczona bardzo mnie łydki bola ale daje rade juz chce aby byl czwartek :P

witam :) melduje ze ubylo mi 1.5 kg pije bardzo duzo wody bardzo mnie suszy i czuje niemily zapach z ust. jestem bardzo oslabiona ale konsultanta mnie poinformowala ze góra 3 dni i powinnam czuc sie juz dobrze. smaruje sie 2-3 razy dziennie i wskauje na moj talerz wibracyjny ale na cwiczenia nie mam sil zreszta przy mojej gromadce i tak jestem wykonczona :) Mam nadzieje ze wytrwam :) zamowilam sobie z Polski 30 sztuk torebek zupki o smaku zurku i grzybow bo u nas tego nie ma a pioeczarkowa to nie to samo co z borowików mam tylko nadzieje ze bedzie dobre bo zalamie sie tyle kasy wydalam :P

witam :) melduje sie dzis rozpoczelam 7-my dzien DC waga rano pokazala równe 7 kg mniej niz tydzien temu wiec jestem przeszczesliwa jednak walka o kolejne gk w dol dopiero sie zacznie :) nie czuje glodu czuje sie dobrze jednak nie moge patrzec na zupki czego nie mialam za 1 szym razem dziwnie,doslownie mam odruch wymiotny. wiec konsumuje koktajle i owsianki z dodatkiem płatków. za 2 tygodnie wprowadze do diety 1 posielk wlasny czyli biale mieso ryba i zielone warzywa i pozniej znow scisla choc u nas w uk mozna stosowac 12 tyg scisla to dla mnie za dlugo nie cche by organizm przeszedl na powolne spalanie tluszczu i przyzwyczail sie do papkowatego jedzenia . no to pozdrawiam wszystkie Kruszynki :)