Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do Czarne Asisko

Czarne Asisko jesteś?

Polecane posty

Gość Do Czarne Asisko

Gratuluje zmiany stanu cywilnego [kwiatu]

Gość Do Czarne Asisko
🌻

Gość Do Czarne Asisko
Wojowalismy kiedys...

zauważyłam :) czyli po prostu zmądrzałeś :P bardzo dobrze bo są na tym świecie dziewczyny naprawdę wartościowe, a Twoje kryteria doboru były śmieszne jak cholera :D teraz widzę że już nie szukasz niewiasty tylko fajnej, mądrej laski- i o to chodzi jak pewno wiesz ja preferuję szeroki wachlarz seksualnych wariacji w tym te wszystkie anale itd... i nie jestem pustą laleczką ;) trzymaj się i weź że coś w końcu dorwij, pokochaj z wzajemnością i wyroochaj bo najwyższy czas. :)

Gość prawiczek poważnie ci
to już nie przeszkadza???? nie wierzę!!!!!!!!!:D

.. że wtrące: Doświadczonej dziewczynie raczej nie będzie przeszkadzało ze tego nie robiłeś, o ile z pasją, gracją i życiem przyłozysz się do tematu. :D Wręcz będzie się paliła, żeby zdjąc z ciebie to brzemię :classic_cool: 🖐️

Gość adisz28
Czarne Asisko skąd jestes?

Gość adisz28
tak tylko pytam;)

to o tym można na forum :P weź że się chłopie za zycie i znajdźcoś bo tak będziesz o bólu jeszcze do 40 a potem się wqrwisz i pójdziesz na dziwki a to będzie błąd :P 1 raz tylko z ukochaną osobą (nooo, przynajmniej z bardzo lubianą :) )

nie jesteś pociągający? a możesz się opisać? bo np. mój facet wazy 100kg i też by pewno powiedział że nie jest pociągający, a lecą na niego wszystkie panie w jego pracy od 19-letniej Ani na 50-letniej księgowej kończąc. po prostu ma coś takiego, że przyciąga baby mimo iż do Brada Pita ma jakieś 1000000 lat świetlnych :O no i mnie też pociąga mimo brzucha jak u pani w 8 miesiącu. coś kurde ma w sobie takiego... prymitywnie pierwotnego... ch... go tam wie co, ale działa

jejku... ale chudy, wysoki czy mały i gruby? blondyn czy czarny? dobrze zbudowany czy chuderlawy. kobiety szukają (pierwsze wrażenie- wzrokowe) FACETA który dałby im hipotetyczną opiekę i bezpieczeństwo. mówię tu o pierwszym wrażeniu, bo w życiu jak w życiu można być szczęśliwym i z 200 kilowym facetem typu Danny De Vito i z 40 kilowym anorektykiem typu Adam Małysz.

o matko ale tu patologii na kafe. właśnie zostałam zjechana przez jakiegoś gościa, który od rana chwali się że mu maszt stoi 24/h i może non stop, a sam jest tak zayebysty że nie może w to uwierzyć :O pojechałam mu trochę po ambicji, ale on usilnie pisze od pół godziny słowa spierd... kurwo, szmato, dziwko... i tak w kółko, zero innej treści... załamanie nerwowe , że takie coś po świecie chodzi :O i nie dociera do niego że się ośmiesza swoim intelektem...

właśnie napisał długi wywód w którym ocenzurowano 90% słów. koleś miał kiepskie dzieciństwo, albo coś z nim nie tak, bo nnikt normalny nie używa takich słów nawet w necie nawet anonimowo :O

4 lata związku i pewność, że to ten. sporo czytałam o "przechodzonych" związkach- za długi stan narzeczeństwa, tak więc ślub miał być w te wakacje- sierpień ale ktoś zamieszkał wcześniej w moim brzuchu no i przyspieszyliśmy sprawę o 4 miesiące, :)