Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczera dziewczyna

hahahha ale dostałam list na maila

Polecane posty

moze któras zwas tez taki dostała? ale jaja moze sie skusze;) Cześć, przeczytałem na kafeterii Twoje wpisy odnośnie sexu, Twoich potrzeb i muszę przyznać, że bardzo spodobała mi się Twoja otwartość na sex oraz czerpanie z niego przyjemności. Mało jest takich kobiet jak Ty, dla których jest to normalne. Z Twoich wpisów wnioskuję, że musisz być bardzo \"zaniedbana\", czytaj wyposzczona i spragniona namiętności, pożądania, dotyku, zapachu mężczyzny, tego \"dreszczyku podniecenia\", mrowienia w brzuszku......prawda? Jestem bardzo namiętnym facetem i mam duży temperament, tak więc razem moglibyśmy sobie pomóc i się odnaleźć w tym, czego nam najbardziej na co dzień brakuje, a co jest przecież całkiem normalne, piękne i zgodne z naturą człowieka. Dlaczego masz się sama zaspokajać skoro możemy razem odnaleźć piękno i radość z sexu. Cóż mogę o sobie napisać w kilku słowach? Gentelmen (czyli facet z klasą i na poziomie), 35 l., atrakcyjny nie tylko fizycznie, ale i intelektualnie, miły, sympatyczny, a przede wszystkim zadbany, czysty, kulturalny, pachnący, wyższe wykształcenie, nieźle obdarzony przez naturę, żonaty. Mam bardzo duży temperament, a żona z kolei małe potrzeby sexualne, w związku z tym postanowiłem znaleźć przyjaciółkę w celu uprawiania namiętnego i gorącego sexu. Szukam kobiety z temperamentem do regularnych i dyskretnych spotkań, bez żadnych zobowiązań finansowych. Lubię kobiety aktywne w łóżku, wyzwolone, bez zahamowań, bez jakichkolwiek sztucznych ograniczeń, otwarte, kochające sex, swoje ciało, namiętne, dzikie i bezwstydne. Jestem bardzo namiętnym facetem, uwielbiam, gdy kobieta siada na moją twarz z rozchylonymi nogami, a ja zagłębiam się ustami w jej rozkwitłej różyczce...... Lubię delikatnie smyrać języczkiem płatki róży, rozchylać je i ssać.......hmmmmmm........posuwać pisię języczkiem........zlizywać soki z ud kobiety.....hmmmmmm Lubię obserwować jak kobieta dochodzi do orgazmu w moich ustach, jak jęczy i wzdycha, jak wreszcie krzyczy z rozkoszy.....jak się wije w spazmach rozkoszy..... cudowny widok. Uwielbiam pozycję 69 i wzajemne pieszczoty oralne, kocham lizać pisię. Ogromną radość sprawia mi dawanie kobiecie satysfakcji, zapomnienia, namiętności, pożądania, dzikości i radości z sexu. W łóżku lubię pozycję na jeźdźca, gdy kobieta mnie dosiada i ujeżdża, dosłownie ujeżdża. Lubię gdy kobieta pieści mnie wówczas swoimi piersiami, dotyka moje sutki swoimi sutkami, gdy pociera nimi o moje, obserwować jak one nabrzmiewają (ciekawi mnie jakie masz piersi?). Mam bardzo wrażliwe sutki i bardzo lubię, gdy kobieta pieści je, liże delikatnie języczkiem, ssie i sprawia jej to radość. Lubię gdy kobieta następnie nadzieje się na niego i zacznie sama kontrolować tempo, szybkość aktu.............w zależności od jej upodobań. Widok podskakujących piersi, falującego ciała kobiety, odgłos uderzeń ud i pośladków kobiety o moje ciało, jej głośne westchnienia, pomrukiwania, dzikie jęki i odgłosy potęgują moje doznania sexualne. Bardzo lubię chwycić kobietę za biodra kiedy stoi do mnie tyłem, zupełnie naga i pochylić ją do przodu, tak żeby oparła się rękoma o stół, rozchylić jej nogi, najpierw dotykać delikatnie jej waginy, sromu, pisi sterczącym członkiem........zwilżyć go sobie śliną, rozprowadzić ją po już wilgotnej pisi, a następnie wejść w kobietę delikatnie i usłyszeć jej westchnienie rozkoszy...........hmmmmmm... ......uwielbiam kochać się w tej pozycji...........od tyłu... ..hmmm......... Ale się rozmarzyłem.......hmmmm......, to tyle.....pisać mógłbym dużo, ale nie o to chodzi, jestem zwolennikiem realnych kontaktów niż wirtualnych.Przykro mi, ale niestety nie wysyłam fotek, ani nie oczekuję tego od Ciebie, preferuję spotkanie i rozmowę przy kawie w jakiejś przytulnej kafejce. Myślę, że żadne zdjęcia nie zastąpią błyskotliwej rozmowy, uśmiechu, wymiany spojrzeń, itd. Dlatego zapraszam na kawę i sympatyczną rozmowę. A kafejka oczywiście w miejscu publicznym, gdzieś w centrum?! Mam nadzieję, że jesteś z Warszawy, jeżeli nie to napisz z jakiego jesteś miasta. Czas i miejsce do ustalenia. Jestem otwarty na propozycje. Wypicie wspólnej kawy nie oznacza, że idziemy zaraz po 5 min. znajomości do łóżka. Napisz proszę coś o sobie? jak wyglądasz? ile masz lat? Kiedy ogólnie dysponujesz czasem na wypicie kawki? Czekam na maila od Ciebie, Całuję Cię namiętnie i gorąco Zbyszek

Gość Wiesz dostalam
cos podobnego moze nie tak rozbudowane jak twój list ale bardzo podobne dla mnie to prostytucja ale kazdu\t ma inny system warości

Gość Kot PaliGłupa
To od Palikota, on was kocha

Gość Wiesz dostalam
świat jest zepsuty

Gość pisać nie spać
hmmmmmm......

Gość Głupie Gadanie
Dobranoc, jutro bedzie padac albo piekna pogoda warto wstac i przezyc dzien na zywo

Gość dododododododlpo
o co? napisał a ty się tak podnieciłaś, że postanowiłas się tym pochwalić? głupia dziewucha

Gość lulukaa
".... Szukam kobiety z temperamentem do regularnych i dyskretnych spotkań, bez żadnych zobowiązań finansowych ...." Jest cierpliwy , nie chce iśc do agencji i zapłacić :))) A to co on proponuje to czyste k .....wo.

Gość dododododododlpo
na portalach randkowych nagminnie facei pisza takie i to jeszcze lepsze teksty. Ale co z tego? Pierwszy raz facet coś ci napisał i się ekscytujesz?

Gość dododododododlpo
to nie kurestwo- bezpłatne dawanie dupy to jeszcze gorsze:P

Gość zona nianczy dzieciaki myje
garnki a mąz kretyn buja w obłokach

Gość zazdrośnicaaaa
Mało jest takich kobiet jak Ty, dla których jest to normalne. Z Twoich wpisów wnioskuję, że musisz być bardzo "zaniedbana", czytaj wyposzczona i spragniona namiętności, pożądania, dotyku, zapachu mężczyzny, tego "dreszczyku podniecenia", mrowienia w brzuszku......prawda? a czym sie chwalić? ze brak Ci chłopa?

Gość dododododododlpo
to się więcej nie dziel..

szczera dziewczyna- nie mamy czego zazdrościć, my nei chwalimy sie co dostajemy w mailach, bo po co? Objerzdzać cie też nei mam zamiaru,a le skoro wstawiłaś to na forum publicznym, mozemy napisać swoej zdanie...

Gość wielbicielka piotrusia
a mnie też by to rozbawiło ;) ...facet jest niezły w opisywaniu...ciekawe jaki jest w rzeczywistości hehe ale szczerze mówiąc nie skorzystałabym:) ...i tobie też radzę nie korzystać :P

Gość dododododododlpo
zawsze mnie zastanawiało , co faceci sobie wyobrażaja pisząc takie rzeczy do kobiet...ale chyba znajdują takie naiwne, skoro pisza...

Gość dododododododlpo
to raczej nie jest zabawne ale raczej : żałosne, niesmaczne, bezczelne..

Kobieto... on napisał do Ciebie na maila bo nie chciał mówić o tym na forum... gdyby tak było to by taki temat założył. A jeśli chodzi o samego faceta... jak żonaty to nie warto sobie takim głowy zawracać.

ale ja nie mam zamiaru skorzystac:!! dlatego ze mnie koles rozbawił dlatego napisałam tutaj tak sobie sponatnicznie poza tym nie brakuje mi faceta bo mam wkoncu :P kogos:P kto daje mi poczucie uczucia motyli w brzuchu;)

Erotoman-gawędziarz :) Ciekawe, czy w sypialni ma taką samą fantazję, jak w słowach ;) Pisać umie, ale... Krowa, która głośno ryczy, mało mleka daje.

Gość dr.ring-ding
ja w 2004 roku , jak "grasowałam" na randkach o2, dostałam coś takiego: Moja Foto Sex-Oferta dla cieb ie. > > > Twój Bezinteresowny Dyskretny Sex Kochanek > > > > ZANIM ZACZNIESZ UWAŻNIE CZYTAĆ O CO CIE PROSZE- WIEDZ , ŻE > > JA > > DO NICZEGO CIE NIE ZMUSZAM I NIE NAMAWIAM- JEDYNIE > > PRZEDSTAWIE CI > > > > MOJĄ PROPOZYCJE- DLATEGO NIE OBRAŻAJ SIĘ NA MNIE- NIE > > ODPOWIADAJ > > JEŚLI MASZ - MNIE OBRAZIĆ. JA CIE W NICZYM TU NIE OBRAŻE- A W > > POLSCE JEST WOLNOŚĆ SŁOWA, WIĘC KAŻDY MA PRAWO WYRAZAĆ SWOJĄ > > OPINIE NA TEMAT GO INTERESUJĄCY. SZANUJE CIEBIE, MYŚLE ,ŻE > > I TY > > > > USZANUJESZ MNIE I MOJE WYZNANIA-PROPOZYCJE DLA CIEBIE. > > > > Taka Okazja nie zdarzy ci się NIGDY WIĘCEJ- NIKOGO LEPSZEGO ODE MNIE > > NIE > > ZNAJDZIESZ. > > Czytaj dalej-to zrozumiesz , że mam racje. > > Jestem Konkretny i otwarty mężczyzną. > > Lubie Sex-Pod każdą postacia, ale nie od razu...Hop do łóżka. > > Najpierw musze poznać kobiete. Ona musi mnie naprawde chcieć do > > Bezinteresownego Sexu-na zasadach...Partnerskich. Żadnych zobowiązań, > > Żadnego zmuszania do czegokolwiek. Zwyczajnie-Dyskretny > > Sex-Kochanek z > > którym można o wiele więcej niż z mężem , czy swoim facetem. > > > > Bo ze mną naprawde zrealizujesz WSZYSTKIE SWOJE SEX-PRAGNIENIA > > -MARZENIE > > FANTAZJE A NAWET TO O CZYM NAWET NIE MARZYSZ, A DOSTANIESZ- GDYŻ MOGE > > BYĆ > > DLA CIEBIE NAJPOKORNIEJSZYM SEX-NIEWOLNIKIWEM Z KTÓRYM MOŻESZ ZROBIĆ > > DOSŁOWNIE- WSZYSTKO COKOLWIEK CI FANTAZJA I KAPRYS PODPOWIE. > > > > A NAWET WSZELKIE SEX-EXPERYMENTY NA MNIE I MOIM KUTASKU AŻ DO > > ZNUDZENIA. > > > > JESZCZE TEDO NIE POCZUŁAŚ JAK TO JEST MIEĆ SWEGO SEXUALNEGO SŁUGE DO > > KAPRYSÓW-NAWET TYCH NAJBARDZIEJ WYRAFINOWANYCH I EXTREMALNIE > > PERVERSYJNYCH.GDZIE MOŻESZ ROBIĆ Z FACETEM WSZYSTKO JAK Z RZECZĄ. > > > > TEGO ZE SWOIM MĘŻEM. FACETEM NIGDY BYŚ NIE ZROBIŁA, ZE MNĄ > > BEZ PROBLEMU- CHODŹBY PO TO , ABY SAMEJ SIE PRZEKONAĆ JAK TO JEST > > MIEĆ > > SWEGO SEX-NIEWOLNIKA , KTÓRY BEZ SŁOWA SPRZECIWU SPWŁNIA TWOJE > > NAJWYMYŚLEJSZE SEX-FANTAZJE I KAPRYSY, JEŻELI TERAZ MYŚLISZ ,ŻE > > JESTEM > > JAKIMŚ: NIENORMALNYM, ZBOCZONYM, CHORYM NA UMYŚLE FACETEM- TO BARDZO > > SIĘ > > MYLISZ. > > > > Jestem bardzo normalny-Pracujący - prowade od lat własną małą > > firme i szanującym sie facetem-szanuje mnie otoczenie i moi znajomi, > > ALE SEX-TO MOJA PASJA. NIE UWAŻAM ,ŻE POSTĘPUJE NIENORMALNIE- JEŻELI > > OBIE STRONY DOROSŁYCH PEŁNOLETNICH LUDZI CHCĄ TEGO SAMEGO. > > > > PO PROSTU CZERPIE Z SEXU MAXIMUM KORZYŚCI I RADOŚCI A NIE SAME > > ZWIERZĘCE-KOPULOWANIE. > > > > MNIE NIE CHODZI O PROKRAACJE I ODWALENIE SEXU ABY SIE > > ZADOWOLIĆ-SPUŚCIĆ > > > > SPERME Z KUTASKA , UBRAĆ SPODNIE I SOBIE IŚĆ-TAK MOŻNA W AGENCJII > > TOWARZYSKIEJ. > > > > MNIE CHODZI O COŚ WIĘCEJ- O ZABAWE DAJĄCĄ RADOŚĆ OBOJGU STRONOM. > > > > Obecnie jestem: > > Wydepilowany i zakloczykowany na kutasku-zabacz moje fotki, > > Przed Piercingiem i po Piercingu. > > > > A kutasek mój ma: Dł.22-cm.Obwód.16-cm. > > > > Jestem Całkowicie Bezpruderyjny-aż może za bardzo . ale mnie to nie > > przeszkadza. Swego kutaska przez 3-lata profilowałem, aby miał > > odpowiedni > > kąt pochylenia (skrzywienia) w celu osiągania bezproblemowo w > > pochwie > > punktu "G" Większość mężczyzn nie zwraca na to uwage i kutasy > > rosną im > > jak rosną bez żadnego ...PROFILOWANIA. > > > > Wiele kobiet odczówa podczas Sexu tak zwany.."Dyskomfort Sexualny" ze > > swoim sex-partnerem, a to właśnie spowodowane jest nieodpowiednim > > profilem kutasa.Dochodzi wtedy do ..NIEDOPASOWANIA SEXUALNEGO > > pomiędzy > > kochankami. > > Kobieta i mężczyzna , albo się rozstają, albo wzajemnie się-ZDRADZAJĄ > > uprawiając Sex z innymi Partnerami.Dlatego ja Profilowałam > > kutasa, aby > > każda kobieta mająca mego kutasa w sobie odczówała MAXIMUM ROZKOSZY. > > > > A w Sexie jak wchodze moim zakloczykowanym kutaskiem w > > cipke-to kobieta szaleje z rozkoszy tak jej dobrze- bo właśnie o to > > chodzi-dlatego sobie załążyłem kółko na czubku. > > > > Aby kobieta miała ..Orgazm za Orgazmem podczas wpychania. i > > wyciągania > > kutaska kolczyk cudownie ociera sie po ściankach pochwy i to daje > > kobiecie Orgazm za Orgazmem-WPROST SZALEJE DOSTAJE TAKIEGO SPAZMU > > JAKIEGO > > JESZCZE NIGDY NIE MIAŁA W ŻYCIU

Gość dr.ring-ding
zachowałam sobie na "pamiątkę". poza mailem byłą jeszcze spora kolekcja fotek...