Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peselka

marzenia nastolatki

Polecane posty

Gość peselka

Moja siostra ma 16 lat kończy gimnazjum i marzy że zrobi doktorat nie chce wyjść za mąz mówi że ważna jest tylko nauka i co ldzie powiedza mama się cieszy i jeszcze wmawia jej ze np nie musi umiec prać w pralce automacie bo jest do wyższych celów stworzona siostra dobrze się uczy ale i nonstop ma jedną kolezanke ktora też tylko się uczy Zastanawiam się czy to dobrze niby fajnie że ma ambicje chęci itp ale ona nie ma zachowań jak typowa nastolatka Wklejam tu może ktoś się wypowie

Gość Głupie Gadanie
Tak, były już różne schizy w historii ludzkości, ale widocznie tak jest, gorzej będzie jak w wieku 30 lat będzie starą panną i wielkie wyrzutu do matki że ją tak wychowała.

Gość peselka
własnie tego się boje że poźniej będzie jej ciężko z jednej strony jest zakompleksiona a z drugiej uważa sie za naj bo się uczy a tylko tacy ludzie mają prawo żyć :( a mama ja nakręca

Gość Głupie Gadanie
Ma 16 lat jeszcze sie zbuntuje, ma czas

Gość dododododododlpo
można miec doktorat, bawić się, chodzic na randki i umieć prać...co za idiotyzm...

Gość peselka
myśle ze wyrośnie na taka może i z doktoratem ale nie zaradna rozpuszczoną cnotke ktora nie ma pojęcia o życiu tylko że nikt mnie nie słucha

Gość dododododododlpo
a co zazdrosna jesteś o siostrę? zajmij się lepiej sobą, to jej życie

Gość peselka
nie nie jestem zazdrosna ja juz szkołe dawno temu skonczylam mam męża jestem w ciązy czuje się szczęśliwa i mam tylko mgr ale ok a jej mi tylko żal że nie zdąży się pobawic poznać ciekawych ludzi itp mam kuzyna podobnego do niej po prawie z doktoratem koło 40 samtny i dziwak

Gość Głupie Gadanie
no to bedzie samotna dziwaczka z doktoratem, ktos musi psuc ten swiat

Gość peselka
kurcze tak się zastanawiam a może to mi się cos zle wydaje a oni mają racje w domu że siostra jest super bez problemów wychowawczych i tak się uczy