Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam myślec

pomocy

Polecane posty

Gość i co ja mam myślec

pieścił mnie chłopak, do stosunku nie doszło ale mi nie pojawia się okres:( odchodzę od zmysłow co się dzieje. Czy są jakies szanse na to ze chlopak przeniósł nasienie palcami??:(

Gość misia5
oczywiście, że są. Poczekaj jeszcze chwilę i rób test.

Gość i co ja mam myślec
od tego są takie miejsca by bez skrępowania móc zapytac bardziej doświadczonych ludzi. no ale przepraszam,że zapytałam:(

to Ty powinnas wiedziec czy są szanse :O nie my :O nikt z nas nie wie co tam chlopak robił :O nikt nie ma rentgenu w kompie i nie sprawdzi czyś w ciazy :O co Ty 14 lat masz?!?!

Gość i co ja mam myślec
w takich sytuacjach przestaje się racjonalnie myślec i przychodzą mi teraz do głowy same czarne myśli:(

Gość rozumiemmmmm
może nie będzie tak źle:) zrób test dla uspokojenia własnych nerwów, moze to stres blokuje miesiączkowanie.

Gość mcmer
Test tylko to da ci pewność mi też po takich zabawach opóźniał się okres przez 2 dni i co przyszedł wież co gorońa kąpiel i 2 poliperiny powinny pomóc na szyprze wywołanie go albo jakieś ziółka i pozytywne myślenie

black_rainbows - a ja ni wiem czemu nie chcesz :PJak dziecko wyedukujesz w tych sprawach, tak będziesz miała. Niestety, ale poziom wiedzy o własnej seksualności wynosimy przede wszystkim z domu, szkoła to zupełnie inna para kalozy :)