Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olcia-molcia

zatkane ucho

Polecane posty

bylam z kolezankami na dworze i strasznie wiało i mnie chyba przewiało a teraz boli i sie zatkało ;( co zrobic? ja nie chce isc do lekarza... nie lubie..;/

Gość Fajny Marek
zapalenie ucha, do lekarza isc nie musisz ale jak sie roziwnie to bedziesz cienko piszczec. Mowia tez ze od tego mozna stracic sluch

Gość Głupie Gadanie
Rodzicow nie masz?

Gość pappapap
wloz wate, moze troche kamfory, przewialo cie przejdzie samo,a le "ucho" musi miec cieplo, ja mam ciagle zatkane od zlego czyszczenia, i wtedy juz laryngolog, ale ty ogrzej ucho, opaska ciepla, czapka :)

Gość dododododododlpo
obłóż sobie swoim moczem i poskacz na jednej nodze

Gość Głupie Gadanie
Możesz zrobić sobie z waty czopka i faktycznie nasączyć moczem i włożyć, to najprostszy sposób, i raczej skuteczny tylko uważaj żębyś nie włożyła i żeby nie zostało w uchu, może być wacik na patyku.

Gość abecaduo
idioci :| masz olejek kamforowy w domu? nalej go na watę albo gazik, ale nie za dużo, żeby było mokro ale żeby nie 'ściekało'. włoż sobie do ucha i zawiąż sobie jakaś apaszke czy szalik, żeby Ci to nie wypadło w nocy. oczywiście śpij w cieple. jak nie pomoże to idź do lekarza koniecznie!

Gość pappapap
no i nie dodawaj moczu :D jak tu pisza :O

Gość kasiaaaaaaaaaa
ja tez tak mialam niedawno.. ucho strasznie bolalo a na drugi dzien temperatury dostalam:/ spac tez nie moglam bo ciagle w uchu mi gwizdalo .. no i wiem ze to duzy bol az glowa zaczyna od tego bolec - ojciec kupil mi specjalne krople do uszu.jak chce to podam ci nazwe -10 zeta kosztuja i mi przeszlo calkowicie :)

Gość Głupie Gadanie
Kto jest idiota? Poczytaj sobie o dzialaniu moczu zanim cos powiesz.