19Kaja90 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 Witam, mam takie nietypowe pytanie.. :) Biore od trzech dni tabletki antykoncepcyjne- Cerazette. Biore je o stalej porze, mianowicie o 20:57. Natomiast dzisiaj zazylam o 21:04, czyli 7 minut sie spoznilam, bo sobie zaspalam..;/ Czy moge zajsc w ciaze jak sie bede kochala z chlopakiem?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Giganna 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 Nie....ja nie raz zapomniałam i brałam kilka godzin później niż powinnam i...nie wpadłam...;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
19Kaja90 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 Mam nadzieje :):) Dziekuje za odpowiedz :):) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
black_rainbows 0 Napisano Kwiecień 18, 2009 i to Ci wystarczy? jestem lekarzem... nawet 7min nawet 0... nie pomoze Bog z Toba dziecko... i pamietaj nie porzucaj... sa punkty gdzie mozna nowonarodzone dziecko porzucic... nie zostawiaj malego na smietniku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OgnistyPocałunek 1 Napisano Kwiecień 19, 2009 tabsy ani zaden srodek antykoncepcyjny nie daja 100% pewnosci ze nie zajdziesz w ciaze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahaha przeczytaj Napisano Kwiecień 19, 2009 ulotkę lepiej, z wzięciem tabletki spokojnie możesz mieć rozrzut godzinny i w ich przyjmowaniu i skuteczność nie będzie obniżona a Ty się boisz bo kilka minut się spóźniłas? Poczytaj lepiej dokładnie ulotke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach