Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elizak

dlaczego on nie ma wytrysku?

Polecane posty

Gość gość gość
Mężatka od 37 lat brawo dla pani , ja napiszę nieskromnie że minęło mi lat 70 żona od 10 lat jest w niebie lecz ja nadal żyję i zapewniam panią że moja obecna partnerka dostaje to co facet może jej dać najlepszego czyli dobry sex. Nie jest nastolatką lecz dopiero po latach poznała co to dobry seks (jej slowa) . Potrafię ją obracać we wszystkich znanych pozycjach (jest szczupła i lekka) mogę regulować swój wytrysk nie jest to problem . Mój lekarz nie chciał uwierzyć i stwierdził że mam olbrzymią wyobraźnię więc partnerka wyprowadziła go z błędu . Facet 40 , 50 letni nie ma szans zemną by dobrze dogodzić kobiecie , oczywiście znajdzie się zawsze taki nie przesadzajmy , lecz trzeba takiego szukać .Gdy kocham się z kobietą niema dla mnie tematu tabu rozmawiam o każdym aspekcie i tajnikach kochania i partnerka musi mi opowiedzieć o swoich fantazjach i co ją mocno podnieca , gdyż to podstawa dobrego seksu , radze spróbować być bardzo szczerym i mówić co się oczekuje od drugiej osoby .

Gość gość gosc
Oj c**eczko moja kochana, byłaś wczoraj głęboko penetrowana ,twa pani rozkosznie krzyczała, dzień zakochanych razem z tobą świętowała .A k***s głęboko wbijał się w ciebie , by w to święto było jak w niebie . Jest to oda do c**eczki .Dwa plemniki grają w pokera w cipce w pewnym momencie jeden woła do drugiego !! chowaj karty bo jakiś k***s zagląda ci przez ramię