Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polololo

boje sie o niego........

Polecane posty

Gość polololo

moj chlopak mial w czwartek wypade samochodowy, i on sie troche tylko poobijal a jego kolega jest w ciezkim stanie, on sie przez to tak zalamal:( a ja nie moge nawet byc teraz przy nim:( dzisiaj pil, a potem wsiadl za kierownice, prosilam go zeby wrocil do domu, mowilam ze sie o niego bije, ale nic do niego nie docieralo, dwie godziny temu napisal ze sie zabije i od tamtej pory juz nic nie pisal:(:( tak strasznie sie boje ze cos mu sie stalo:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość zrób coś dziewczyno
zadzwoń na policję jak się nie możesz do niego dodzwonić, takich rzeczy się nie bagatelizuje

Gość polololo
ok... zadzwonie... a jesli jest juz za pozno? jesli jemu sie cos stanie to ja tez sie zabije, ja tego nie wytrzymam

Gość polololo
ale ja nawet nie weim gdzie on pojechal, jakim samochodem... nie wiem nic;(

Gość polololo
jego brat zadzwonil na polocje... kazali mu przyjechac i pojechal. beda probowali namierzyc komurke... chociaz powiedzieli ze to malo prawdopodobne ze sie uda... tak sie boje ze mu sie cos stanie;( smutno mi strasznie:( teraz wszystko wraca... wszystkie wspomnienia... z nim przezylam najpiekniejsze chwile mojego zycia i nie moge go teraz stracic... przepraszam ze tak tu to wszysko pisze ale musze komu sie wyzalic a nie mam teraz komu.. przepraszam...