Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luka_02

od jakiegos czasu nie moge nic jesc,

Polecane posty

potrafie cały dzien przezyc tylko o np. jednej kanapce...schudłam z 52do 47 i dalej chudne niby nie duzo ale np.spodnie juz wszystkie wiszą chciałabym troszke przytyc ale nic mi nie smakuje i zaraz mnie mdli jak zjem o kęs za duzo..... ehhh nie chce popasc w jakąs chorobe...

Gość Nie chce taka być
luka Powinnaś pójść z tym do lekarza. Taki drastyczny spadek łaknienia może być objawem innej choroby. To jest niebezpieczne dla twojego organizmu! Kniecznie idź do lekarza , bo w najlepszym wypadku dorobisz się anoreksjii i anemii. P.S: Do Forumowiczów: Kompletnie nie rozumiem dlaczego taki temat został zignorowany! Dobrze to ktoś wczoraj określił...że na tym forum ,jak temat nie dotyczy seksu w różnych jego odmianach, to jakby wogóle nie było tematu! Ale za to ponownie kiedyś zrobicie sobie topik o ludzkiej znieczulicy i .... wszyscy będziecie wtedy oburzeni! Prawda? Hipokryci! Nie chciałabym TAKA być!

Gość wichłacz
to czym srasz ??

Gość Nie chce taka być
Juliusz Cezar Kpina próbujesz wybrnąc z zakłopotania? Pozostawię to bez komentarza...

z jakiego zakłopotania :D :D ?? Jest jakiś obowiazek odpisywania na każdy założony temat , nie ma jak dla mnie autorka może się przekręcić nawet jutro...nie rusza mnie to.:classic_cool: a na dodatek nie płakałem po JP II

nie chce taka byc co sie tak oburzylas:P Chce pomagac to pomoge,nie-to nie Przymusu nie ma A Ty masz wielgachne serce Oby tak dalej:) Piekny gest:P

Gość Nie chce taka być
Nie płakałes po JPII, bo widocznie nie należysz do pokolenia JPII... Twoje odpowiedzi sugerują ,że nalezysz raczej do pokolenia Disco Polo, bo poziom Twoich argumentów jest raczej...chodnikowy.

Gość Nie chce taka być
pewnie masz BMW, złoty łańcuch, dużego fiuta i smaczne nasienie

należę do pokolenia JPG :classic_cool: a ty pomarańczo nie pyskuj tylko pomagaj autorce, zdiagnozuj ją przez monitor , zrób USG brzucha i biopsję szpiku na wszelki wypadek :D

Gość Nie chce taka być
O! A ten podszyw to jakiś bliski znajomy Cezara? Skoro zna smak jego spermy.... baaaardzo bliski! Sorry...chyba nie mam ochoty brac dalej udziału w tej dyskusji..

Gość Nie chce taka być
Nie ma to jak CHAM!

Gość hehe co poradzisz
Nie ucz świni śpiewu ,botylko czas zmarnujesz a świnie zdenerwujesz trzeba im zostawic tematy o seksie - na tych sie udziala :D moze to jedyne ktore potrawia przeczytac ze zrozumieniem, nie wodzac palcem po monitorze ;) ( i zeby krotkie bylo)

Gość ahahahaha
kafeteria to przytulek dla wszyskich zakompleksionych, malych ludzi z wybujalym ego :) przegraliście wszyscy..........

Gość Niezyciowa
Nie chce taka być ma rację ! Koniecznie MUSISZ iść do lekarza, wszędzie mówią, że z takim objawem powinno się iść przebadać, bo może o czymś świadczyć, ale nie musi to być nic groźnego, więc nie martw się na zapas. Może miałaś ostatnio duzo stresów, brałaś jakieś leki itp, ale nie lekcewaz tego. Wszystkim, którzy czepiali się 'Nie chcę taka być', nie życzę znalezienia się w podobnej sytuacji, gdy nie ma nikogo, kto chcialby pomóc. Pozdr.

Gość Nie chce taka być
Dzieki za wsparcie :-D Pozdrawiam...

straszna ta sytuacja :D normalnie tragedia , ogłośmy kolejne kilka dni żałoby narodowej :D super diagnozę postawiłyście , to o czym każdy normalny człowiek wie , czuję się źle coś jest nie tak , to idę do lekarza :o no cóż dla niektórych to bardzo skomplikowane :classic_cool:

Gość Nie chce taka być
Taaaak. Są i tacy którym trudno zrozumieć znaczenie słowa "empatia"...Cóż...a uchodzą społecznie za normalnych ludzi:classic_cool:

Gość o a co to
niedobory cynku tak sie moga objawwiac, ale najlepiej zglosic sie do lekarza i zrobic badania krwi na niedobory bo to moze byc tez cos inngeo