Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnnas

moglby mi ktos pomoc - angielski

Polecane posty

Gość smutnnas

wiem o co chodzi ogolnie ale nnie umiem tego przetlumaczyc szczegolowo moglby mi ktos pomoc We were unable to find an account associated with the email address you submitted your question from. If you have a Facebook account that is associated with a different email address, please email us from that email address and copy and paste this email into the new email, so that we may confirm your account ownership for security purposes. Please include your name and date of birth (month/day/year). If your issue has since been resolved, no further action is needed on your part. If you're experiencing other issues with your Facebook account, please visit

Gość smutnnas
hop moglby mi ktos pomoc

Gość yy5uu
Niezdolne były znaleźć konto związane z adresem emailowym z przedłożonym przez ciebie pytaniem do nas. Jeżeli masz Facebook konto, które być związane z innym adresem emailowym, proszę email nas z tego adresu emailowego i kopiujcie i wklejcie ten email do nowego emaila, więc, że możemy potwierdzić twoje posiadanie konta dla celów bezpieczeństwa. Proszę zawierają twoje imię i data narodzin (miesiąc / dzień / rok). Jeżeli twoje zagadnienie odtąd zostało postanowione, nie dalsze działanie jest potrzebowane na twojej części. Jeżeli doświadczasz inne zagadnienia z twoim Facebook kontem, proszę odwiedzić

Gość yy5uu
sorry za grmatyke, popraw to sobie stylistycznie

Gość smutnnas
oo dzieki dzieki :):):):)