Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scharlotte90

Jestem głupia, czy moze faktycznie mam prawo byc zazdrosna?

Polecane posty

Gość scharlotte90

czesc! pisze, bo moze ktos z was mi to wytłumaczy.. wczoraj w nocy zadzwonił mój chlopka. Był na zabawie. Mieszka daleko. Mowił,że tańczył z jakimiś dziewczynami i dostał 2 buziaki na dowidzenia. SZLAG MNIE TRAFIA. ja nie moge isc nigdzie, bo mam żałobe. Z jednej strony nie moge go trzymac i zabronic mu tego czy tamtego. chodzic tam moze, tanczyc tez powinien moc, a pocałunek to tylko pocałunek... z drugiej strony ma mnie. Na takie zabawy zazwyczaj idzie sie kogos poderwac..bynajmniej tam tak jest. Tańczy z kims? kto wie...gdzie ją złapał. Wypitym, wystrojony... a pocałunki..? wczesniej myslalam,ze nie pozwoli na to by jaka inna dzewczyna calowala go. a jednak. 2 obce pocałunki po jednej nocy na twarzy mojego mezczyny..... czy mam prawo byc zazdrosna? czy ja jestem wogole głupia....? pomóżcie..powiedzcie cos...:( co ja mam mu wogole powiedziec gdy zadzwoni...? krzyczec? nic nie mowic? co robic..? prosze o rade.... pozdrawiam!

Gość chyba żartujesz
"pocałunek to tylko pocałunek"?? Co Ty pieprzysz? Oczywiście, że masz prawo być zazdrosna. Więcej - masz prawo być wkurzona. Ja sobie nie wyobrażam że mój facet się liże z innymi laskami :/

Gość scharlotte90
ponoć pocałunek w policzek...

Gość gitarra
Ty masz żałobę. On idzie na imprezę. Nie wspiera Cię. mało tego- bezczelnie gra na Twoich uczuciach opowiadając Ci o innych laskach, które go całują. Co Ty widzisz w tym dupku??????? :O

dokladnie, ty masz zalobe, a facet w najlepsze na imrezie, bawi sie z innymi dziewczynami, i jeszcze bezczelnie ci o tym opowiada ze szczegolami :O

Gość smutno mi i o
haha;) macie racje facet powinien byc wierny;) haha pogodzcie sie w koncu z tym ze facet zawsze pojdzie na bok. was moze kochac i wogole ale zawsze raz na jakis czas beda skoki w bok ;)

Gość scharlotte90
nauczyłam go,ze mabyc szczery ze mna. dlatego mi powiedział. nie wiem wiec, czy lepiej nie wiedziec, czy lepiej wiedziec...chyba lepiej wiedziec. ale co z tym teraz.... on uwaza ze nic sie ine stało

Gość smutno mi i o
hahaha kolejna glupota;) facet i szczerosc ;) no ktoregos dni przyjdzie i Ci powie bzyknelem sobie 2 lale ale nic sie przeciez nie stalo ;) bylem pijany

Gość Rybciaa
Ja bym się tak wkurwiła, że szok. Przecież on jebie Cię po rogach. nie nwiedzisz tego ?? jak się kogos ma to raczej nie licza się inne osoby i na balety chodzi się razem . ;> a jak Ty masz żałobe to on powinien Cię wspierać a nie zabawiać się z innymi ;

Gość niepelna talia
Powiedzial Ci o tym bo nie chce meic pzred Toba tajemnic. Ufa Ci i chce bys Ty mu ufala chce bys wiedzila to od niego a nie od qmpli. Moze alski go zaksoczyly i pocalowaly w policzek czy coos.. Nie zakladaj najgorszego. Tylko troche glupio z eposzedl kiedy Ty masz zalobe. Pogadaj z nim SZCZERZE co myslisz i czujesz..

Gość Marionetka87
Powinnaś się z nim rozmówić i to poważnie . NIe dość że 2 laski go podruwaja i dają mu buziaki , to on jeszcze do ciebie dzwonii i ci to mówi ? co za koles ;p Masz prawo być zazdrosna !

Gość scharlotte90
ajć.. :(

Gość Pustostan Pustych Słów
glupoty opowidacie, to ze ci to moiwl to swiadczy ze jest z toba szczery, glupota jest ze chodzi na imprezki bez ciebie, ale taki musi miec sposob na zycie wiec sama sie zdecyduj, albo sie dogadajcie albo przestan sie mazac.

Gość rozchodzi sie o jakies buziaki
w policzek?pojebalo was,\

ja też mam żałobę i nigdzie nie wychodzę, chłopakowi nie bronię wychodzić ale on tego nie robi..jak ma iść gdzieś na imprezę to tylko ze mną chcę..Uważam że jeśli Twój poważnie by myślał o Tobie to też by nie poszedł tylko uszanował sytuację, w której się obecnie znajdujesz. Sama piszesz że ,,Na takie zabawy zazwyczaj idzie sie kogos poderwac.\'\'-więc chyba nie do końca on myśli o was poważnie.