Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochalina

samotność i tęsknota

Polecane posty

Mam 50 lat i 2 dzieci. Z mężem nie mieszkam od 12 lat, gdyż jest chory psychicznie. On mieszka ze swoimi rodzicami. Przez 8 lat spotykałam się potajemnie z zonatym facetem. Myślałam,że będzie to jeszcze trwało, ale jeden mój telefon i pretensje do niego spowodowały, że przestał się odzywać. Od wrzesnia 2008 go nie widziałam. Zimą trochę corowałam, więc tak o nim nie myślałam, a teraz jak przyszła wiosna i piękna pogoda, to myślę o nim. Szkoda mi, że nie jest już tak jak było. Czuję się samotnie i tęsknię za nim. Czy odezwać się do niego? Nie interesują mnie inni faceci.

Gość smutno mi i o
odezwinj sie szkoda zycia na smutki ;) nic nie tracisz, o szczescie trzeba walczyc

Gość perfekcyjna
kochalina jak śmiesz ! Zapomniałaś ,że on jest żonaty ? Wiosna Ci uderzyła do głowy ! Poszukaj sobie wolnego faceta .On już napewno nie chce byc z toba , bo by się odezwał .

Nie potrafię znaleźć innego. Nikt się mną nie interseuje. Mieszkam w małej miejscowości.

Nie wiem co robić, bo on jest budowlańcem i w tamtym roku robił mi remonty i nie skończył i nie rozliczy się. jak dzwoniłam, to obiecywał, że przyjedzie ale nie przyjechał

Gość tom wa wa
" Przez 8 lat spotykałam się potajemnie z zonatym facetem." Dla niego byłaś tylko PRZYSTANKIEM :-D:-D:-D Gdyby chciał z Tobą byc , to dawno temu zostawiłby żone .

Gość tom wa wa
50 latka to już nie dziewczyna !a dojrzała kobieta . Ja ją tam po główce głaskał nie będę , bo to i tak za długo wszystko trwało . Facet jej nie chce ! Co z nim uzyła to jej i tego jej nikt nie odbierze ale raczej a nawet napewno niech zapomni o powrocie . Nie chce byc sama niech szuka kogoś innego .

Tak oceniając: to za długo trwałam w związku, gdzie byłam ta druga, chociaż już przyzwyczaiłam się do tej sytuacji. Teraz myślę,że to było najlepsze rozwiązanie, bo ja mieszkam z dziećmi i mamą i nie chce by wiedzieli, że kogoś mam.

Gość tom wa wa
movering udajesz głupca ? czy nim jesteś :-D Mam gdzieś to czy wzruszyła cie moja wypowiedź czy nie ! Świat nie kręci się wokół twojej osoby . Pomyśl tylko - czy jest czego zazdroscic w opisanej sytuacji ?

Na wiosnę każdemu samotnemu robi sie ciężko . Też coś wiem w tym temacie ;)Ale z tym panem to ja bym sobie dała spokój :)

No pewnie Movering trzeba mieć wzgląd na to ,że kiedys było jej z nim dobrze ;) Wspomnienia to piękna sprawa :)

Osiem lat bycia TYLKO kochanką? Nie za długo? Nie będę oceniała Ciebie - Twój wybór, Twoje życie, Twoja sprawa. Ale co z niego za mężczyzna? Czy to aby nie prowokacja?