Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistyczna

Wasze pytania do mnie

Polecane posty

Jak zwykle w niedziele otwieram okienko i zapraszam do zadawania pytan. Pyan oczywiscie dotyczacych niewyjasnionych spraw, parapsychologi, ezoteryki itp. UWAGA Nie odpowiadam na glupie pytania typu Jakie beda liczby w lotku itp. Nie jestem wrozka. Po prostu proboje odpowiedziec wam na pytania ktore was nurtuja.

Gość draskilca
czy czlowiek moze wyzbyc sie permanentnego lenistwa w zyciu?

To zalezy od woli czlowieka. Jezeli bedzie lezal i myslal ze moglby przestac sie lenic to na pewno sie tego nie wyzbedzie. Musisz wstac i zaczac cos robic. W kazdym czlowieku sa duze poklady energii. Zacznij ja wykorzystywac

Gość nie wieszz oooo
Skad sie wzial Bóg?

Gość mi sie podoba
Dawaj jakiś przepis na racuhy i ponczki a potem daj mi spokoj o.k?

Gość cywilka 007
Cz istnieja kurwa na tym pierdolonym swiecie normalni faceci ????????????????????????????????????????????????????????????

tedi_ Alez oczywiscie ze istnieje. Niemozliwoscia jest by nie istnial, skoro istnieje czas. Choc kazdy moze sobie inaczej wyobrazac 4 wymiar. Jak ty go postrzegasz? Skad sie wzial Bog? kto powiedzial ze istnieje? A moze nad nami sprawuje wladze fatum? Albo Swietliste istoty? Bog to bardzo wzgledne pojecie poteznej energii

Drogi tedi_ skoro pytasz o 4 wymiar musiales cos o nim slyszec :-] opowiedz mi cokolwiek co wiesz na jego temat.