Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelkowe niebo

Rozstania i powroty

Polecane posty

Gość karmelkowe niebo

Rozstalismy sie 3 miesiace temu. Wina nie byla jednoznaczna, nie zrobilismy sobie zadnego swinstwa, po prostu za duzo bylo klotni i przykrych slow. Rozlaka uswiadomila mi, ze kocham go jak nikogo nigdy i nie wyobrazam sobie zycia bez niego. On powiedzial mi, ze nie daje rady beze mnie i ze wciaz mnie kocha, ale boi sie, ze jesli wrocimy do siebie po jakims czasie znowu zaczna sie zgrzyty. Ja zrozumialam swoje bledy, chce sie zmienic, on podobnie, ale on boi nam sie dac szanse pomimo tego, ze bardzo teskni i nie umie o mnie zapomniec. Co mam robic?

Gość beznamiętna
Jak facet chce to na uszach stanie, a jak nie chce to banialuki opowiada żeby nie wyjść na ostatnią szuję

Gdyby naprawdę chciał, to zrobiłby krok w kierunku Waszej przyszłości. Najwyraźniej jednak tylko w słowach jest mocny. "Chciałbym, ale się boję" - zupełnie, jak panienka z XIX wieku.

Gość Aneta Katowice21
gdyby cie kochał to by od razu wrócił bez zastanawiania. Sama jestem po takim rozstaniu i wiesz jak moj zareagował jak podsunełam mu pomysł czy nie było by lepiej byc znowu razem?? przyjechał do mnie, objął i powiedział że nigdy nikomu mnie nie odda. Twój najwyraźniej Cie nie kocha

Gość kalinkaczerwona
Facet sie czegos boi. Albo tego że znowu sie rozstaniecie, albo ze zostanie mu odcieta ta wolnosc ktora ma teraz. Jak wroci do ciebie to nie bedzie mogl spotykac sie z innymi laskami, kolesiami itd. Ty bedziesz dla niego ograniczeniem. Widocznie to juz taki typ faceta. szkoda czasu na takich. Ja juz to przerabialam.

Gość Dziwna sprawa...
On boi się tego, że jak wrócą do siebie to po czasu znowu będzie to samo... czyli znowu będą kłótnie i przykre słowa... Z reguły zawsze tak jest jak się wraca do siebie, zawsze z czasem jest to samo co było wcześniej... Jeśli na prawdę chcecie być razem, kochacie się to musicie zrobić wszystko aby było lepiej.... będziecie musieli oboje zmienić dużo w swoim zachowaniu, wszystkie te rzeczy, które Was denerwowały i doprowadziły do rozstania. Rozumiem jego strach... musisz mu pokazać, że Ty już robisz coś w tym kierunku i się zmieniasz. Jeśli naprawdę sie kochacie to dacie rade wszystko pozmieniać innej opcji nie ma bo jak pisałam znowu będzie to samo... Pozdrawiam i życzę powodzenia

Skoro się boi, to znaczy, że się nie zmienił i w tych samych kategoriach patrzy na swoją byłą dziewczynę. Najwyraźniej też nie ma zamiaru pracować nad tym, żeby się zmienić.