Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcialam sie tylko tak zapytac

Jakie macie ambicje, plany na przyszlosc

Polecane posty

Ja mam 24 lata i troszke sie zagubilam, kiedys mialam plany i ambicje a teraz juz nie mam nic, wiadomo beda mlodym widzi sie to wszystko inaczej a teraz rzeczywistosc jest rzeczywistoscia, dlatego chetnie poczytam opini rownolatkow +, stawiacie na prace, podroze a moze rodzine (dla mnie rodzina to dopiero po 30stce) z gory dzieki za wypowiedzi

Gość lepton..
śmierć

Gość Chcialam sie tylko zapytac
Bardzo ambitnie

studia równocześnie z pracą rodzina za jakieś 3 lata mam nadzieję:-) obecnie mam 20lat, pracuję, studiuję próbuje wyrwać się z pod szponów ojca alkoholika. Najważniejsze dla mnie jest mieć szczęśliwą rodzinę.

Gość Pustostan Pustych Słów
No a co chcialas osiagnac, zostac gwiazda Holywood, zdobyc korone swiata, a moze poleciec w kosmos?

Gość wyszlabym gdzies
Generalnie obecnie bardziej stawiam na prace co jednak nie wyklucza zycia sentymentalnego. Mam meza, mieszkamy za granica, pracuje i jednoczesnie studiuje drugi kierunek. dzieci planujemy ale jeszcze nie teraz.

Wyszlabym gdzies, przepraszam za dociekliwosc ale gdzie studiujesz za granica?

Gość wyszlabym gdzies
we Wloszech

Zrobić tego magistra, wyjść za dobrego człowieka (jeszcze nie spotkałam...), za góra dwa lata założyć własna firmę, pojechać na wakacje do Dubaju, urodzić chłopaka. Tylko i aż tyle :)

Ja chciałabym zarabiać dużo kasy . Dlatego uczę się :P:P Zamierzam kupić mieszkanie i później zamieszkać z nim z mężem. Dziecko napewno nie wcześniej niż za 10 lat... I chcę trochę pozwiedzać :)

Gość deeelicja23
Moje plany, to takie żeby udało mi sie skończyć ta szkołe http://www.dziewulscy.pl/ i w miare szybko znalezc sobie potem prace.