Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Greene04

Aborcja w UK informacje

Polecane posty

Czy lepiej jest przeprowadzić aborcję w ramach NHSu czy w Marie Stopes? Czy będąc w 8 tc usuną płód jeszcze farmakologicznie czy już mechanicznie? Ile to kosztuje i jak długo po zabiegu muszę odpocząć? U mnie w pracy dzień urlopu problemem nie będzie więc sie pytam

Gość wezwijcie lekarza
świetny będziesz miała ten urlopik.

Gość yoasiaaaa
Ty tepa baboooo!! jestes chyba jakas uposledzona!! jak mozesz usunac dziecko ? serca nie masz....;/

Gość mezzanotte
nie twoj zasrany biznesz wsciekla pomaranczo:D

Gość wkurza mnie to jak ludzie popi
erający aborcję są od razu wyzywani od najgorszych... zrozumcie w końcu, że nasz świat jest tak stworzony, że każdy człowiek ma inne poglądy. Tak więc jedni ją popierają a inni nie, tymi wyzwiskami i chamstwem nic nie zmienicie :classic_cool: P.S. jestem jak najbardziej ZA ABORCJĄ i mam nadzieję, że autorce wszytsko uda się tak jak chce :) pozdrawiam🖐️

Gość dkjfheruhfr
W tych wypowiedziach z wyzwiskami najgorsze jest jedno - że to są matki... Ja nie wiem jak taka kobieta może zachowywać się jak jakieś bydle w internecie, ostatnie chamidło a w domu "truć" dla dziecka że szacunek dla innych ludzi i innego zdania jest najważniejszy... Przechodzi ludzkie pojęcie, to te matki nie powinny mieć dzieci bo potem rosną podobne do nich głupi hipokryci którzy sami zaprzeczają własnym słowom... Po takich wypowiedziach jeszcze bardziej się utwierdzam w przekonaniu ze aborcja jest potrzebna, przynajmniej to dziecko które się nie urodzi nie będzie musiało żyć w świecie takiego bydła jaki są te obrończynie życia...

a jak macie takie wielkie serduszka to proponuje zaadoptowac niechciane dzieci:) Trzymj sie dzielnie autorko:) W razie czego pisz.Jak bede mogla to pomoge:)

Dzięki. Już wszystko wiem ;). Jutro idę do swojego GP.Serce mam oczywiście-jak każdy żyjący człowiek. Okazało sie że tabletki są nieskuteczne ot co. Przy okazji jutrzejszej wizyty poproszę o nowe. Mam dobrą pracę- jeśli nie przerwę ciąży to ją stracę. Mój kochany cały czas mnie wspiera. W Anglii jestem od dwóch lat ale dopiero teraz potrzebuję takich informacji. Co do pracy to powtarzam-ostatnio zwalnia sie imigrantów a ja nie chce wracać do Polski.

Gość niechcąca
a w UK przypadkiem aborcja nie jest darmowa?? tak się pytam tylko bo tak słyszałam.

Gość to misi byc milosc
tez jestem w uk i tez mam zajebista prace ale nigdy w zyciu nie poswiecila bym malego serduszka bijacego we mnie dla jakis pierdolonych funtow...i Angolskiego stolka...jeszcze bedziesz tego zalowac ale nie moja sprawa obys zaszla jak bedziesz tego naprawde chciala...

to po co to napisalas?:O chcesz wzbudzic w dziewczynie poczucie winy?:( to jej zycie i ma prawo o nim decydowac:) Ty jej dziecka nie bedziesz wychowywala

Gość saleminka8
niech wie co chce zrobić.

Gość saleminka8
poczucie winy,ależ nie niech dokonuje aborcji co tylko zajdzie w ciaże,jej życie! i zdrowie

saleminka tyle jest dzieci niechcianych,skrzywdzonych,niekochanych:( Autorka jeszcze w swoim zyciu bedzie miala dobry czas na dziecko:)

Gość do to misi byc milosc
słuchaj dlaczego ty wpierdzielasz miłosc? matka musi czuc więz z dzieckiem a piszesz tak jakby ona się pozbywała chcianej ciąży, to jest róznica niechciana ciąża to zwyczajny pasożyt w macicy, nie zadno dziecko!!! opamiętaj się!! poza tym nie bluznij, miłosc to nie instynkt, to poteżne uczucie, popęd i instynkt to zdecydowanie nie miłosc!! a z tego rodza się dzieci!!!

Gość trzeba bylo..
Pomyslec o antykoncepcji jesli jest taka sytuacja a nie teraz biegac na skrobanki bo kariere sie robii...

Gość Ja tam swoje
i znow t asama dyskusja. Autroka nie pyta sie co sadzicie o aborcji bo i takie fora sa. Kobieta szuka informacji wiec dajcie jej spokoj. I przestancie winic za niechciana ciaze jedynie kobiete. Sama sobie dziecka nie zrobila. Macierzystwo TAK ale TYLKO SWIADOME!!!

Pisałam już w pierwszym poście na temat antykoncepcji. Byłam u lekarza i mam nowe tabletki GP dał mi tydzień do namysłu.

Gość pre test
laska nie neguje cie ale pomysl dobrze przeciez dostaniesz socjal i to dobry posiedzisz z malenstwem w domu nie mowie to twoja decyzja ja tez urodzilam w uk i nie zaluje wrocilam do pracy na pol etatu narazie...ale to twoje zycie..

Gość ehhhhhhhh232322322
niech usunie widac nie nadawlaby sie na matke ,wyobrazacie sobie jaka krzywde moglaby zrobic dziecku gdyby je urodzila nie otoczylaby je miloscia gdyz by wyrzucala mu ze to przez niego stracila forse ,posade itd. takze lepiej niech usunie ,dziecko by mialo pieklo z taka matka

Gość pre test
sluchaj moze jest zagubiona mloda...czasem w 1 momencie matce sie wydaje ze to nie ten moment itd ten facet tylko jakis dziwny nie chce krytykowac ale jak mozna laske wspierac przy usowaniu ciazy moim zdaniem jest mu to na reke...

To jest moja świadoma decyzja. Na dziecko przyjdzie czas. A mój kochany jest zdania ze powinna być tylko i wyłącznie moja decyzja. A co do tego ze byłabym straszną matką-ciekawe czy ty jesteś lepszą?