Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sprawa sercowa

Doświadczone koleżanki-pomóżcie- sprawa sercowa.

Polecane posty

Gość sprawa sercowa

Jestem sobie ja. zadna pieknosc ani zgrabnosc. jest sobie on. tez zwyczajny,zaden krolewicz:) i taaak. kiedys cos zaczynalo miedzy nami iskrzyc ale chyba porzucił starania ze wzgledu na roznice wieku. choc glownym powodem na pewno byla ona. :O teraz po dluzszym czasie wiem ze rozstali sie i on to przezywa. wiadomo. bedziemy niedlugo na wspolnej imprtezie(modle sie zeby wypalilo:)) i chciałabym zrobic wrazenie wizualne-to po pierwsze:) i jakos byc taka hmm, zalotna?:) wiec prosze doradzcie mi cos w sprawachwygladu i podrywu czy tez bycia kokietką:) jak da csygnal facetowi ze mi sie podoba ale nie narazic sie na smiesznosc(bo moze on nie chce juz miec ze mna nic wspolnego, kto wie..) i jak wykorzystac to ich rozstanie? jak pocieszyc::P? pomocy kobiety!!! mam lat 20, on kilka lat starszy:)

Gość Diabeł z Jersey
pokaz mu tzytza

Gość sprawa sercowa
haha:P jasne:P ale dekolt miec bede;)

- Uśmiechaj się :) ---- Bardzo, bardzo dużo; to działa nawet wtedy gdy nie masz nic do powiedzenia :P - Trzepotaj rzęsami - Śmiej się z jego dowcipów - Zadawaj mu pytania - Możesz udać trochę nieporadną, słodką istotkę - Co jakiś czas możesz przygryźć dolną wargę :) Albo apetycznie oblizać usta - Baw się guzikiem od bluzeczki :P Odpinaj go i zapinaj :P - Pijcie razem :D Dobrze jak łykniecie czasem z jednego kieliszka :P. A i udawaj w granicach normalności oczywiście, że Ty to abstynentka, niech on Cię do tego namawia :P

Gość ty się eryc nie tłumacz
koniecznie skórzane spodnie z wycięciami na pośladkach

Gość sprawa sercowa
dziekuje za porady:) ja nie jestem raczej lwica salonowa i nie bardzo wiem jak sie za takie sparwy zabvrac wiec szukam takich wlasnie porad:) a chcialamjeszcze coz wizażowego sie spytac:) chodzi o brwi:) mam wyregulowane tak, ze wygladaja raczej naturalnie- nie sa kreseczkami;) oczywiscie miedzy brwiami i pod lukiem ale zastanawiam sie czy nie powinnam ich "zwęzić" zeby byly ciensze, tylko ze mam raczej pyzowata twarz:P i eniw eim czy to bedzie dobrze wygladac..

Brwi w kształcie cienkich paseczków są już niemodne :) Lepsze naturalne ale oczywiście ładnie wyregulowane.

Gość sprawa sercowa
http://27061996.bloog.pl/kat,544509,index.html?ticaid=67e11 cos podobnego jak ta pani ma tuatj tylko ja mam bardziej takie przy nosie jak ta pani ze zdjecia od makijazy na sylwka:) przepraszam jesli link nie dziala:( http://27061996.bloog.pl/kat,544509,index.html?ticaid=67e11

Gość sprawa sercowa
sa wyregulowane ale wlasnie ciagle sie stresuje czy nie powinny byc ciensze, czy nie nabiora wtedy lekkosci:) no niewazne zreszta, nie jest to najistotniejsze:) a znasz moze moja droga:d jakas fajna fryzure z bardzo dlugich wlosow? mam do konca plecow wlosy:) naturaleni sie skrecaja i falują. chcialabym jakas fajna fryzke miec- niezbyt wyfiokowana ale elegancka i wygodna:)

Gość pooszuukująca
Faceci to myśliwi - udawaj niedostępna, ale tak bez przesady, baw się dobrze i nie myśl o tym, że on tam jest, bądź naturalna, a jak zagada czy będzie blisko to rzuć mu jakieś słówko niby tak od niechcenia, nie narzucaj się!

Gość sprawa sercowa
dzieki podszywie za troske ale intymnych czescie ciala nikomu pokazywac nie bede:P:P wiec zajmij sie swoimi:)

Są w porządku . Ładne :) A i najlepiej włóż coś czerwonego - może bluzkę :) Ten kolor najlepiej działa na facetów :)

Gość sprawa sercowa
wlasnie sie boje ze sie "sploszy" nie chce sie narzucac ale chce tez zeby myslal ze moze cos do neigo czuje:) trudna sztuka jednak:D to bardzo fajny, mily chlopak, kontaktowy ale tez ciekawe co sie z niego zrobilo po tym rozstaniu. wiem ze przezywa te sytuacje, bo stwierdzil ze swoje lata juz ma i trzeba byc w powaznym zwiazku:)

Gość sprawa sercowa
o fajnie, w czerownym mi nawet do twarzy:) nie ma jakichs duzych piersi szegolnie- miedzy miseczka b i c ale mam zamiar zalozyc dekolt w szpic, taki gdzie cos widac ale nie wszystko:) to chyba moj najwiekszy atut:) a czy znacie jakis sposob na czerwienienie sie?:) bo mam cere naczynkowa i jak sie speszę to zaraz widac mi nawet spod makijazu rumience jak ta lala:)

Rumieńce w granicach są fajne :) Używaj podkładów do cery naczynkowej. Dobre są z Vichy. A to jaka będzie impreza? Poważna, czy taka bardziej szalona? :D To drugie lepsze na przełamanie lodów :P

Gość sprawa sercowa
weselisko:) duzo mlodych ludzi bedzie takze mysle ze zabawa moze byc:d najgorzej u mnie z tanczeniem. nie potrrafie poddac sie prowadzeniu partnera. po prostu nei wyczuwam jak mnie prowadzi. moze byc kupa smiechu albo żalu. ale coż;)

A to ekstra :) Nie musisz dużo tanczyc jak nie lubisz :). Możecie rozmawiać :D Ja na dyskotekach np. nie tańczę, stoję przy barze :D

Gość sprawa sercowa
mam nadzieje ze nawiazemy kontakt, ze to nie bedzie tak ze ja w jednym koncu sali on w drugim.. oby los nam dopomogł:) a jesli mam masywne ramiona to rekaw mam miec obcislejszy czy luźny?:) zamecze Cie tymi pytaniemi:P

Myślę, że lepszy będzie luźniejszy. Wtedy mniej będzie widać te ramiona... I nałóż jakąś ładną, dyskretną ale za to błyszczącą biżuterię. Faceci zwracają uwagę na takie pierdoły ;)

Gość jak masz bardzo masywne ramion
a, to ty możesz go poprwoadzic w tańcu i będzie git :D

Gość sprawa sercowa
kocham biżuterie:D a mozna sie bawic łancuszkiem czy to juz przesada? hehe, jasne jakbym ja go poprowadzila to chyba tylko na manowce:P

Gość sprawa sercowa
to mam juz plan:d mam nadzieje ze cos z tego bedzie:) tak bym chciala:)... mam nadzieje ze sie az tak nie zalamał po tej pindzie ze zrezygnuje z imprezy.. i ze bedzie w nastroje do zabawy mimo wszystko.. moge go pocieszyc, tylko jak?

Tylko gadając z nim i bawiąc :) Nic o tamtej nie wspominaj. Po co niby...

Gość sprawa sercowa
no nie nie. nawet jej nie znam ale widzialam jędze. udam chyba ze nic nie wiem ani o tym ze byla takowa ani o tym, ze juz jej nie ma:) ale to ze zerwali tarktuje jako szanse... kto wie, kto wie:) a jakas fryzke moglabys mi doradzic, widze ze znasz sie na rzeczy:) z tych moich wlosow trudnocos zrobic. w upietych wygladam albo jak panna mloda albo jak babcia:D zadna fryzjerka nie ma pomyslów. a katalogi w necie sa marne. same fotki dziewczyn ktore chwala sie fryzura i to jakies niewyrazne.. myslalam tylko o tym http://www.fryzury.info.pl/eleganckie-upiecie-wosow/ ale nie wiem czy to nie przesada? upiac tak wlsy moze by i sie dalo ale czy to nie bedzie zbyt wyszukane? duze?

Według mnie najlepsze są długie fryzury bo zawsze można to pobawić się kosmykiem, to odrzucić zalotnie włosy na bok eksponując fryzurkę... Fryzura którą znalazłaś jest bardzo ładna, ale ja proponowałabym albo włosy gładko wyprostowane na prostownicy i podwinięte na końcach szczotką. Następnie fryzurę spryskać sprayem nabłyszczającym. Albo filmowe loki :) http://www.fryzury.brat.pl/fryzury_dlugie/index.php?plik=fryzury_dlugie017&nrZdjecia=17 http://www.fryzury.brat.pl/fryzury_dlugie/index.php?plik=fryzury_dlugie024&nrZdjecia=24

Gość sprawa sercowa
strasznie podobaja mi sie takie loki ale na nie bardzo chca mi sie trzymac takie ladne.. mam cienkie wloski, choc jest ich duzo.. i zaraz sie rozprostowuje i faluja tak jak one chca:)

Gość sprawa sercowa
dzieki za wszystko:* jeszcze tu zajrzę:) teraz lece podokuczac troche nogom pilingiem bo mi sie cholerne czanr ekropki robia po depilatrze:( buzi, milego wieczorka:)