Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawiczka

Opiszcie swój niedzielny dzień

Polecane posty

Gość ciekawiczka

:)

wstałam po nocnej impreze....wykapalam sie ubralam ..pojechalam na zakupy do sasiedniego miasta spotkalam sie ze znajomymi na moment i przykuśtykałam do domu

Gość alakrak0233
wstalam o 9 rano, pojechalam do carrefoura na zakupy ,zrobilam obiadek, wypilam sok grejfrutowy z lodem oraz zjadlam cale opakowanie pralinek solidarnosci:D mniam

Gość nuda nuda i
jeszcze raz nuda

Gość alakrak0233
a jeszcze ofladnelam doreczyciela i milionerów

Gość kayayka
ja miałam dzisiaj sex 2 razy ale wiem, że jestem wyjątkiem na tym forum :)

wstała. dość późno. jakieś lekkie śniadanko. kawka w ogrodzie na ławeczce. włóczenie się po domu. mycie głowy. odwiedziny u babci z rodzinką. powrót do domu. muzyczka.

Gość no to teraz ja
10 wstalam z lozka sniadanko, male zakupy, kawa+ cos slodkiego, pogawedka z ukochanym, wypad do parku+lody, krutka wizyta u znajpmych, seks, pizza i piwko, szykuje sie do kasyna, bedzie:film i wtedy slodki sen

Gość A ja......
Wstałam przed 7 po imprezie ( spałam chyba jakies 2 godz) ogarnęłam się poszłam do szkoły ;/ tak spędziłam cały dzień ;/ wróciłam do domu kolo 17, położyłam się na troszkę, zjadłam obiad, zapaliłam co nie co i tak siedzę tu bo w ogóle nie mam na nic siły :(

Wstałam o 6tej -> odwiedziłam dwoje \"moich\" pacjentów (pomiary cukru i RR) -> uszykowałam śniadanie i obiad dla domowników -> pojechałam na zajęcia -> wróciłam nieco padnięta -> zabawa z dziećmi + spacer -> kolacja. W międzyczasie kafeteria :)

Gość no to teraz ja
sex oczywiscie z wibratorem

Gość ciekawiczka
Ja tez chce sexu w niedziely dzien 😭

obudziłam się, ok 13:30 czy jakoś tak, i cały dzień sobie ściagam muzę i piszę maile, i piszę na kafe, przeglądam neta i jem jogurty w pidżamce na łóżku rozwalonym... i kto mnie przebije? :classic_cool: no i z kilka razy siusiu byłam

Gość cieczka u psa
Wstałam o 13.00, do 14 byczenie sie w łóżku. O 15 obiad, póxniej net, tv i tak do teraz. Juz zaczynam ziewac tak wiec obejrze jakis filmek z neta i spać.

Gość no to teraz ja
spadaj podszywaczu

Gość lilka322
ja caly dzien ogladam tv, i leze sobie z męzemi kotem na wyrku i bedziemy ogladac csi=kryminalne zagadki miami-a pozniej jest chyba wzór

Gość od 10
do 18 byłam w pracy :o

Gość szał ciał...cuddddo
wstałam o 10 zjadłam, posprzątałam w pokoju, zajrzałam do mojej chorej babci, włączyłam tv, zjadłam obiad, weszłam na kafe, siedzę na necie

Gość samaret tynka
Niedzielny dzień jest dla mnie taki jak każdy inny, czyli: Wstaje- kiedy sie obudze (12, 15) Siadam do kompa NIe chce mi sie nigdzie wychodzić, bo mam chyba depresje :(

Gość do samaret tynka
to z czego ty zyjesz? nie pracujesz nie uczysz sie ???

Gość do Ruskaja_Djewuszka
wklej jeszcze (_I_)

Gość ladyyyyyyyyyyyyyyyyyy
A ja wstałam o 5:15, pojechałam do szkoły. O 12 wróciłam, obiad, spacer i lody. Później... lód, minetka, sen, seks;D Wizyta u rodziny, teraz cafe, nk, póżniej książka i sen...;D

obudzilam sie o 6 kiedy moj mezczyzna wychodzil, obiecalam sobie, ze pospie godzinke i wstaje... wstalam o 12:D posprzatalam troche, wzielam prysznic i siadlam do nauki - matura za 14 dni :D w miedzy czasie cos jadlam i teraz weszlam na kafe;)

Gość samaret tynka
Studia juz skonczylam a teraz siedze sobie w domciu a moj robaczek na mnie pracuje :-p. MOże właśnie przez to mam depresje :(.

Gość kokoszanelka
A ja zrobilam dziś sobie super długą wyciczkę na rowerze. Od 10 rano do 17tej jeździłam , tak aby na chwilę zapomnieć o samotności, depresji i problemach.