Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feministka nimfomnka

Co 2 facet to męskadziwka...

Polecane posty

Gość Nie wyglądasz
Twój wygląd nie ma znaczenia nie mam już 20 lat sam jestem wysoki przystojny zbudowany z bardzo dużym i mam śliczną żonę ale szanuję ogólnie kobiety i uwielbiam je co nie znaczy że chcę zdradzać. Zasady ma się w głowie

tych z obraczką swiezo po slubie nie ruszam, zreszta jak dlamnie facet musi miet cos pociagajacego w sobie i niechodzi tylko o wygląd. chociaz jednego tak ale to juz inna historia

Gość Jacob_4Fun_25
"ale wk**wia mnie to że jak facet zaliczy kilka lasek to jest wieli boss a jak laska się prześpi z 2 to jest szmatą " powiem tak, przeczytałem początek topiku i niestety a może stety to jest smutna prawda. pewnego razu gadałem z moją narzeczoną, było to pare lat temu, jak dopiero co zaczynaliśmy się spotykać, temat zeszedł na sprawy seksu i ilości partnerów, ja sie przyznałem bez ceregieli że byłem z 11 pannami w łóżku, gdzie tylko 2 to dłuższe pow. związki a reszta 1razowe przypadkowe wybryki a ona z ogromną tremą, strachem i niepewnością wyznała że łącznie ze mną była w łóżku z 4 facetami, gdzie każdy z 3 poprzednich gości to długoteminowe (minimum roczne) przemyślane związki były.. jakie meritum mojej wypowiedzi? otóż że nie miałem do tego problemu, to raczej ja ze swoją liczbą poczułem sie dziwnie jakoś...

Gość Nie wyglądasz
Jestem już po 30stce i po ślubie już ładnych parę latek

hmmm auto reklama? wiesz zawsze sa wyjatki od reguły i tyle. ale jak mówiłam zonatych facetów nie ruszam. tylko jednego ale on to prawie słomiany wdowiec. bo ja sie zabawkami nielubie dzielic

Gość upupppuppuupppppuuuuuuuuuppppu

Gość Nie wyglądasz
Ja w ogóle innych kobiet poza żoną nie ruszam ale rozmawiać i obcować z nimi lubię no nie powiem abym miał małe libido raczej bardzo duże

co prawiczek może wiedzieć na ten temat :P Nie jesteś dziewczyną więc nie pisz o Nas co my robimy, albo chociaż pisz nie mówiąc o wszystkich. Dziewczyny raczej nie lubią się chwalić tym, że poszły z kimś do łózka, robią to tylko takie szmatki co im to obojetnę co ktoś o niej pomyśli. Może dziewczyny mniej się chwalą swoimi 'podbojami' bo właśnie uważane będą za kurewki ;) A tak nawiasem mówiąc, nie wiem co tu jest do chwalenia ? Taki maczo co się chwali na prawo i lewo to zazwyczaj kretyn, z małym sprzętem, a w łóżku potem dziewczyna musi udawać, że było fajnie :D ;)

Gość Nie wyglądasz
Mnie fascynuje kobiecość lubie znać ich zdanie na różne tematy co myślą są jednak nieodgadnioną zagadką i niezgłębioną studnią i nie wstydzę się tego po prostu uwielbiam je, a co nie mam do tego prawa,przecież tak samo nie każda kobieta tu wchodząca robi to by znalezć faceta na sex a jeśli się mylę to od jutra tu nie wchodzę

Gość Nie wyglądasz
Takie wspaniałe kobiety jakie są w Polsce nie znajdziecie na całym świecie ja wam to mówię tylko nauczcie się to doceniać mają w sobie coś takiego nie potrafię tego opisać ale powiem jak Stendhal powiedział 1000 niemek francuzek czy hiszpanek za jedną polkę

Gość Feministka nimfomnka
Lubie tu i tam dac wam...

prawiczek i kropka 1987 To jest jeden pocieszający fakt, bo faceci na stały związek szukają porządnych kobitek i to się ceni ;) :P

prawiczek nie no przestań, nie każda dziewczyna to szmata ;) jest dużo fajnych i szanujących się dziewczyn ;) na pewno znajdziesz :)

Gość Nie wyglądasz
Lubię cię prawiczek ja akurat mam zasady nie zdradzam żony mam 182cm wzrostu 91kg wagi kutasa 19,5cm na 14,5cm i kobiety na ulicy oglądają się za mną ale nie zdradzam żony czasami myślę że faktycznie mężczyzna , który ma dużego kutasa jest naprawdę męski i potrafi dochować wierności i kobiety nażekają że tak mało jest z dużymi bo oni prawdziwi mężczyzni mają wolę i siłę na to a chłopcy i tak wcześniej czy puzniej doprawią rogi swojej kobiecie i uczynią z niej dziewczynkę tym samym

Gość Nie wyglądasz
Wiesz wolą chłopców a ty bąbz męężczyzną

Gość hahhhahha
nie wygladasz, mierzysz sobie kutasa? masz kompleksy?