Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feministka nimfomnka

Co 2 facet to męskadziwka...

Polecane posty

Tak czy owak - kiepska prowokacja, w dodatku cyckowe mitomaństwo - jakież to typowe...:O 🖐️ A gdybyś choć trochę interesowała się przyrodą i społeczeństwem to byś wiedziała, czemu facet posuwający masowo laski jest ogierem, a masowo posuwana laska jest szmatą - wystarczy troszkę poczytać 🖐️

nie boli mnie że inni się ruchają :P a co do tego niedojebana nie mam potrzeby dymać się jak królik :P

Gość vura
dobrze, ale nie zazdrość innym.

dla tego bo w tym kraju nie ma równouprawnienia kobiety są traktowane przedmiotowo i nie mogą mieć swojego ciała na własność. Faceci żądają dowodów miłości a głupie laski się na to nabierają bo są naiwne :P

tu nie chodzi o zazdrość tylko o to że mi już bluzek nie starcza jak codziennie któraś z kumpel yczy mi w ramie że jej facet się puścił i szpanował przed kumplami albo ze jest nazywana dziwką bo się przespała z jakimś :P

Gość vura
mogą mieć i mają. I skoro dają facetowi jako "dowód miłości" to odwal się od tego, bo to ich a nie Twoje ciało.

liceum dziecinko :P

Gość Moja droga a może tania
Facet który dyma wszystko co na drzewo nie ucieka to zwykły dziwkarz tak samo jak puszczalska panienka to dziwka , różnica jest taka że faceci dziwki potrzebują na raz max dwa i na tym sie kończy planowanie znajomości , za to wy jak tylko usłyszycie że facet rucha wszystko to wam zew natury włącza rozsądne myślenie i zaczynacie planować "żyli długo i szczęśliwie" na zasadzie przy mnie się napewno zmieni za co odpowiada wasz instynkt szukania partnera z najlepszym nasieniem vide rozsiewa je wszędzie musi mieć dobre skoro inne je chętnie przyjmują . Same robicie sobie kuku , ale to przecież faceci myślą kroczem , śmieszne stwierdzenie , dla nas dobrze rozjechana picz nie jest wyznacznikiem przy szukaniu partnerki na całe zycie.

Feministka nimfomnka - to chyba jakieś kiepskie liceum :O 🖐️ W tym, do którego ja chodziłem, z takimi poglądami zostałabyś głośno wysmiana przez koleżanki nieco tylko inteligentniejsze od paprotek stojących na parapecie :classic_cool: 🖐️

To ja nie wiem zespół szkół specjalnych skończyłeś?

prawiczku puszczają ale chodzi mi o porównywani... Chyba tylko te sale były dobre.

Gość Nie wyglądasz
Racje ma dziewczyna, nie można się irytować za to że ktoś prawdę powie

Feministka nimfomnka - a czy ty dziecko nie masz przypadkiem kontaktu z patologią w domu lub szkole? Bo piszesz, że koleżanki i koledzy tak codziennie, publicznie opowiadają o swoich ekscesach seksualnych. W moim dobrym liceum z tradycjami i dwoma salami gimnastycznymi (((:classic_cool:))) wśród dziewcząt i chłopców w wieku lat 17 takie zachowanie było nie do pomyślenia :classic_cool:

Gość Nie wyglądasz
Ale też inne czasy były chyba

najwyraźniej wiekiem dorównujesz węglowi brunatnemu albo i dinozaury przy tobie to nowinki :)

Gość o benedykcie XVI
teraz wzorcem dla młodych dziewcząt są Jola Rutowicz i Frytka. Ale nie idzie na lepsze, bo następne to Vanessa Hudgens i Miley Cyrus. Rośnie nam szmaciana młodzież. Panowie, tylko zacierać ręce i ruuchaaaać. Jak sobie pomyślę, ile mój dziadek musiał się nakombinować to mnie trwoga bierze. Teraz mu łatwiej 16stkę przelecieć, niż kiedy był w takim wieku. Ech panie, za to kocham amerykę i ich stajla :D

Ech, ale mnie jednak nie cieszy takie kurestwo - ja to nawet w wieku lat 17 byłem poważnie zakochany i kilka lat mnie trzymało... A teraz.... chyba naprawdę pora uciekać w bieszczady... :O 🖐️

Gość a no nie ma
dlatego właśnie chłopacy chwalą się tym przy piwku, a dziewczyny wypłakują się w rękaw koleżanki. Tak to o to różnicy nie ma :D

Gość ja jestem puszczalski i mi
z tym dobrze. Koledzy szanują, a na laski działa to jak magnes :)

Ano widzicie - jest różnica jednak, bo o tym dyskutujecie teraz. Jest to inaczej postrzegane w kulturze i nic tego nie zmieni. Ale obecnie następuje kompletny upadek wszelkiej moralności oraz zniewieszczenie mężczyzn, więc pewnie za jakieś 5 lat kobiety będą mogły bezstresowo oddawać się cielesnym uciechom z kim tylko zechcą 🖐️

Gość Nie wyglądasz
Prawdziwy mężczyzna potrafi być wierny a chłopiec nigdy bo męskość to siła i charakter

a czemu dziwka, ja uwazam ze facetów sie zalicza nie oni kobiety. a łatwi są ze az powinni sie stydzic

Gość Nie wyglądasz
To mnie byś nie zaliczyła