Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamka na maxsa

no nie mam juz siły czy ktos na mnie zycił jakis czar czy co!!!!!

Polecane posty

Gość załamka na maxsa

ehhh tęsknie za moim byłym chłopakiem zerwał ze mną około4miesiące temu...najfajniejsze jest w tym to ze on ma nowa dziewczyne a ja mam pecha...umawiam się z chłopakami i nic tylko słysze po paru spotkaniach "jestes fajna nie chodzi tu o urode ale nie jestes w moim typie "normalnie szlag mnie trafia jak to słysze i dostaje pózniej dołka..kurka o co w tym chodzi..i jeszcze mówią mozemy zostac kolegami a pózniej przedemną uciekają....

Gość Spoczko Spoksik Okejuńcio
bo szukaja lasek jak DODA a ty niesety nie jestes Diodą. Lofffa Loffcia

Gość hirikiri
trafiasz na jakis frajerów, albo sie Ciebie boja

Akurat reakcja z ucieczką normalna, każdy rzuca tekst o kolegowaniu sie i z całych sił liczy, że się dziewczyna uniesie dumą i nie skorzysta ;) Nie zniechęcaj się. Może nie trafiłaś po prostu? Albo od razu można po twoim zachowaniu wyczuć, że na siłę chcesz sobie kogoś znaleźć, bo były już przecież kogoś ma, więc co masz być gorsza?...

czarna_gorzka chce poprostu o nim zapomniec zeby był ktos inny zebym przestała o eks mysles 24/24 i jak dostaje kosza to jeszcze bardziej tęsknie ehhh po za tym w dwoje łatwiej

Gość ja tez kiedys
ja tez tak miała jak ty kochana az w koncy przestałam sie umawiac a on sam sie znalazł nawet nie wiem kiedy hehe

Zwykle faceci nie mówią dziewczynie z która sie spotykaja, ze nie jest w ich typie dopóki jej nie pzeleca (bo poprostu jeszcze tego nie wiedza) i mówia dopiero jak dziewczyna ma z nimi seks zanim sie zakochja. Jezeli to nie jest twój przypadek to inna mozliwosc to ze Cie ktos rzeczywiscie zaczarował i zeby sie odczarowac, musisz przestac sie sptykac z kimkolwiek przez kilk miesiecy, nawet kiedy Cie beda facaci prosic o spotkanie na kleczkach. Mowic, ze nie mozesz bo wlasnie sie odczarowujesz. Ale jezeli poczeka 3 miesace to zobzczysz co sie da zrobic. A potem czekac z seksem az sie zakocha (jezeli wiesz jak to sprawdzic).