Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maourussia

duza roznica wieku miedzy partnerami

Polecane posty

Gość maourussia

co mysliscie o zwiazku pomiedzy 24 a 4o latkiem , ktory jest bardzo zadbany elegancki ma klase jest bardzo interesujacy .

Gość Spoczko Spoksik Okejuńcio
Pedofilia

Gość maourussia
chyba nie rozumiesz pojecia pedofilja przy tym dodam ze ja wygladam na osobe kilka lat starsza niz jestem tu raczej chodzi o styl ubierania sie

Gość przypadkowo
z doświadczenia powiem Ci, że cudów nie ma. a raczej cięzko. na początku jest fajnie, bo wreszcie nie dzieciak, ale te drogi sie rozjezdzaja, nawet jesli jestescie podobni itp. to sa rozne swiaty. powodzenia w dokonywaniu wyborów.

Gość nie nawidzę NK
zwionzek pomiedzy 24-latkiem a 40-latkiem jest bardzo interesujacy, pod warunkiem, że obaj mają penisy takiej samej wielkosci o takie same otwory odbytowe.

Gość Tylko osoby które
wychowały się na tych samych bajkach mają szansę na związek .

Gość maourussia
ja powiem tak jak kobieta madra to wybierze takiego co jest ustawiony zadbany przystojny i wpływowy taki nie bedzie sflustrowany zyciem tym bardziej majac u boku kobiete piekna młoda tryskajaca szczesciem po co sie meczyc

Gość lecisz na kase
i wygodne życie .Nic ci to nie da za chwile i tak cie zostawi

mnie na przykład bardzo pociagaja dojrzali przstojni faceci z klasa bardzo ja bym weszła z zamknietymi oczami w taki zwiazek pozdrawiam

Gość kotajśnik
"co mysliscie o zwiazku pomiedzy 24 a 4o latkiem" - że to homoseksualna prostytucja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość dddddddd
ja sama znam kilka takich par i swietnie sie im układa ale oboje sa dobrze wykształceni maja taki sam swiatopoglad a generalnie taki zeby jak najwiecej z tego zycia wziasc . To nie te czasy eby to mogło kogos razic sama znam chyba 5 czy 6 takich par powodzenia

Gość Laurka23
spoleczenstwo ma na ten temat bardzo rozne zdanie, w Polsce powiedzialabym raczej negatywne, ale ja jestem w takim zwiazku i jak na razie jest mi bardzo dobrze. a 40 latek jest wolny? bo to jest podstawa do budowania jakiegokolwiek zwiazku...

Gość maourussia
tak jest wolny , nie ma dzieci raczej przez całe zycie poswiecał sie pracy miał 2 powazne zwiazki z ktorych nic nie wyszło jeden z mezatka , ale ona go zwodziła miała sie rozwiec i przeciagała to w czasie chyba ze 3 lata i dał sobie z nia spokoj

Gość Fajnie starcom
zmienia się pampersy :-D

Gość no to teraz ja
mi sie nie udalo ze satrszym o 14 lat,byl przystojny,fajnie sie ubieral i dobrze zarabial,ja moze nie bylam gotowa na nowy zwiazek,on moze tez nie,ale ogolnie fajny facet mam przyjaciol malzenstwo juz od 2 lat,on starszy o 18 lat,szczesliwi co tu mowic,wszystko mozliwe z zyciu

Gość maourussia
on jeszcze długo nie bedzie w takim stanie jest lekarzem i bardzo dba o siebie moja kolezanka powiedział max 35 lat nie wiecej takze byłoby to myslenie o bardzo bardzo odległej przyszłosci

Gość Spoczko Spoksik Okejuńcio
A co ma do tego społeczeństwo? Po co wycierać sobie gębę społeczeństwem? Normalne to to nie jest, bo roznica 16 lat jest spora, kiedy on mial 21 ty mialas 5 latek. To sa zupelnie inne epoki. Mysle ze wszsytko zalezy od pposzzegolnych osob, ale najczesciej jednak jest to spowodowane problemami osobowosciowymi.

Gość Laurka23
40 latek i nigdy w powaznym zwiazku nie byl...? :O moze ma z tym jakis problem?

Gość maourussia
Spoczko Spoksik Okejuńcio - aaaaaaaaaa to jest ten krety czy kretynka co swoje piec groszy wszedzie wsadzic musi , komentarze chamskie głupie nie majace senu mowiece o osobie piszacej je ze jest osoba zasciankowa nie tolerancyja i nie wykształcona

Gość elle22
Problem polega na tym, ze wiekszosc 40latkow interesujacych sie 20-25latkami przechodzi kryzys wieku sredniego i jest na poziomie 18 latka. Facet zdaje sobie sprawe, ze nie jest juz pierwszej mlodosci i chce sie przekonac czy jest jeszcze w stanie zainteresowac sobie mloda dziewczyne, nie mowiac juz o adrenalince na mysl o posuwaniu mlodego, jedrnego cialka. Takie sa fakty. Jesli ci to odpowiada i chcesz wierzyc, ze facet jest z toba ze wzgledu na twoje wnetrze, to powodzenia:D

Gość maourussia
był w 2 powaznych zwiazkach ale sie im nie wyszło poprostu

Gość Kozica kłamczucha
Facet 40 lat , nie ma dzieci ,nie był żonaty , dwa 2 powazne zwiazki , lekarz , jak dla mnie to ma jakiś defekt . Ty jak chcesz to się w to pakuj i żeby nie było potem ,że Cię nie ostrzegałam ! :-D

Gość maourussia
czytajac twoj post zapeniam sie ze nie jest to osoba z twojego srodowiska i raczej wazne sa tez dla niego inne cechy osoby z ktora chcaiłby sie spotykac

Gość Laurka23
a dlaczego pytasz o to na forum? masz watpliwosci, czy z nim byc? Jak dlugo jestescie razem?

kozica kłamczucha jezeli chodzi o lekarzy to oni pozniej sie zenia do 34 zajmuja sie robieniem doktoratu i dorabianiem sie takze jezeli lekarz to mnie to nie dziwi

Gość elle22
maourussia, wierz sobie w to, nie ty pierwsza i nie ostatnia:D🖐️

Gość Kozica kłamczucha
W moim środowisku , to lekarze żenią się wcześnie ale po 30 są już rozwiedzeni .

Gość maourussia
pisze na forum bo ja sama włąsnie mam taki dylemat pomimo ze bardzo go lubie baaardzo mi sie podoba i uwazam ze byłby to wartosciowy zwiazek jednak boje sie ze krytyka przechodniów nie bedzie miała granic gdyz mieszkam na wschodzie kraju a tu jezeli chodzi o mentalnosc trzeba sie cofnosc o kilka epok wstecz

no tak jak mowie w wieku 35 lat to oni dopiero zaczynaja szukac tej włsciwej partnerki na całe zycie a znam bardzo wielu lekarzy I powiem szczerze ze młoda atrakcyjna kobieta to jedyna alternatywa dla nich na udany zwiazek bo sa bardzo kochliwi jezeli chodzi o pilegniry chcace na siłe poprawic ststus społeczny DO PIELEGNIEREK BYŁO ISC NA LEKARZA A NIE PIELEGNIARKE