Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie przeszkadza i tyle

BAŁAGANIARY!!! ZGŁASZAĆ SIĘ!!!

Polecane posty

Przyznaje sie! Jestem bałaganiara. Robie burdel w swoim pokoju ogromny. Porzadek jest max 3 dni, ale rzadko sie to mi zdarza. Tak to zawsze tona ciuchow sie wala po pokoju, lozka nigdy nie sicele a jak nie moge czegos znalesc to zagladam pod lozko i przewaznie znajduje zgube. Mama zawsze pyta czy mi nie wstyd lub czy mi nie przeszkadza a mi to nie przeszkada (no moze czasem). DROGIE PANIE nie wazne czy corka czy matka czy tez macie ta paskudna ceche? Ktos z domownikow probuje z tym walczyc? PISZCIE JAK TO U WAS OGOLNIE WYGLADA!!! :)

Kazdy uwaza, ze kobieta powinna kochac sprzatanie i pozadek a ja jestem przeciwienstem.

Gość bloody_sunday19
u mnie ogolnie wyglada tak; chodze juz 3 czy 4 dzien w tejsamej bluzie uee ale lozko dzis zlozylam bo mieli byc goscie ae bie bylo...i nie chce mi sie rozkladac x// ogolnie to ciuvhy leza wszcedzie i kubki i papiery k**** a wczoraj chyba sprzatalam...ehh i samo sie tak robi..no niewiem...

Ja też :P Ale sprzątam bo obciach mieć taki bajzel jak ktoś przyjdzize :P

ja jesli chodzi o higiene to nie mam z tym problemow, no chyba ze mam brac pod uwage ze jak gdzies wychodze to zostawiam na lozku pobojowisko

Gość bloody_sunday19
ostatnio wbil do mnie kumpel po zeszyt ale byl wstyd... :||

a ja wlasnie sie nie wstydze tego obciachu!!! No chyba ze ktos przychodzi kto mnie malo zna itp. ale przy starych znajomych lub domownikach to zero krepacji. Wchodzac do pokoju dodaje tylko: Tylko sie nie przestraszcie, bo mam pierdolnik" i przewaznie slysze " spoko przywyklam" lub "nic nowego"

Gość bloody_sunday19
no on tez powiedzial ze nawet nie zauwazyl bo ma tak samo u siebie lol ale i tak mi bylo troche glupio bo do mnie czesto nie przychodzi,ale krzeslo bylo fajne by szafa sie zrobilo lol

Gość topola16702
ja także mam tą ceche niestety-chcia łabym to zmienic ale cięzko bardzo!!! no cóz takie zycie kazdy ma inne wady:P