Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość archiwinilo

Do straty 6 kilo - na zawsze - START - Poniedziałek 20.04.09

Polecane posty

karolciaaaaaaaaaaaaaa chociaz Ty jestes:0 ulzylo mi. wiem cos o tym jak ma sie duzo nauki, ciezko czegos nie skubnac, nie chrupnac:)ale damy rade

ja tez chce zrzucic okolo3-4 kg na zawsze. ale boje sie egektu jojo... co zrobic zeby go nie bylo? to najgorsze z mozliwych. juz wielokrotnie go przechodzilam

zmienic nawyki poprostu, ja odchudzam sie od 20 i powiem Wam e widze ile wczesniej jadlam i dlaczego sie tak roztyla. maqm nadziejez ze do takiego sposobu jedzeniua nigdy juz nie wroce;)

i jak Wam idzie? u mnie zatrzymanie spadku kilogramow ale od poniedzialku, czyli wczorajk wracam znaowu z cwiczeniami bo dieta nadal podobna. do 23 musze schudnac jeszcze 2 kg;))))

no i jak Kochane? ja sie trzymam le jest mi coraz trudniej mam ochote na coraz wieksza ilosc rzeczy. ale kilogramy leca. teraz 68kg. powiem Wam ze to niby 4 kg ale widac roznice! lepiej sie czuje i zaczynam sie miescic w rzeczy w ktore nie moglam wejsc:)

widze ze monolog prowadze:( ale nie poddam sie, choc nie ukrywam ze lepiej byloby gdybyscie tu byly:(