Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniulaaaaaaaaa

co o tym myśleć?

Polecane posty

Gość aniulaaaaaaaaa

Witam! Mam chłopaka, z którym jestem już jakiś czas. On przede mną był z inną dziewczyną a jednocześnie zdradzał ją ze swoją kuzynką (daleko rodzina). Odkąd zaczęliśmy być razem, wiedziałam o tym i zawsze dość ostrożnie podchodziłam do tej kuzynki. Nie ufałam jej, ani mojemu chłopakowi choć on zapewniał, że nic między nimi nie ma. Po około 3 miesiącach bycia ze sobą przeczytałam smsy w jego telefonie i to przez zupełny przypadek, bo miałam znaleźć w skrzynce odbiorczej jakiegoś konkretnego smsa ode mnie. Ale kiedy zobaczyłam smsy od niej musiałam przeczytać... z treści zrozumiałam, że mnie zdradził ("było super", "kocham cię"). Po dłuuuugiej kłótni w końcu uwierzyłam, że "było super" miało znaczyć, że było super na spacerze (bo podobno poszli na spacer, ale nic więcej między nimi nie było), a "kocham cię" w sensie jak brata-kuzyna. Oczywiście, że nie łyknęłam tego całkiem i sprawdzałam go. A z nią miałam rozmowę i powiedziała, że nie będzie już pisać tekstów typu kocham, bo faktycznie nie wypada. Niestety on przestał archiwizować rozmowy na gg. Smsy pewnie usuwał. Ale w końcu znalazłam smsa od niej "sory za tamto za dużo ludzi było. kocham cię". Oczywiście znów drętwo się wytłumaczył. A ja nie chcę się z nim rozstawać póki nie będę miała pewności, że mnie zdradził... bo jeśli nie zdradził? Nie chcę mu zabraniać spotykać się z nią, czy rozmawiać. Ale kiedy się spotykają a mnie przy tym nie ma... wiem, że tam wtedy może się coś dziać... A ja go kocham... Najbardziej boli, że on zawsze myśli o niej, żeby dla niej było dobrze, a o mnie nie, na nk wstawia sobie zdjęcia z nią, a ona z nim... nie wiem co myśleć ;( pomocy...

Gość aniulaaaaaaaaa
up up up

Gość to chyba prowokacjaaa
to prowokacja??? jestes uposledzona czy niewidoma????? zal mi takich kretynek jak ty. jak bedzie ruchac na twoich oczach kuzynke to tez nieuwierzysz? kochaj go dalej frajerko :D ps. ci co wplatuja sie w zwiazki kazirodcze ( tak tak kazirodcze bo znajac zecie "kuzynka" to siostra cioteczna) to ludzie chorzy i zboczeni. ale skoro ci to nie przeszkadza, ze zadajesz sie z patologią to oki dawaj mu dalej dupska

Gość gfhgnygsdmbjkgdfawsjyhjyh
raczej układ nie jest zdrowy ani normalny... ja bym zaczeła odpuszczac... jak nie chcesz zerwac bo bedzie za bardzo bolało to zacznij sie dystansowac... bedzie kiedys lzej.. nie robiłabym sobie nadziei na " zyli długo i szczesliwie "

Gość alicja-----
Zakoncz to jak najszybciej, bedziesz miala same problemy. jakby moj kuzyn powiedzial do mnie" kocham Cie" tak o, to chyba bym padla ze smiechu, kuzyni i kuzynowie nie pisza sobie takich smsow;> nigdy wczesniej sie z czyms takim nie spotkalam... to obiektywnie patrzac wyglada naprawde nieciekawie mowisz ze go kochasz... nie martw sie przejdzie ci szybciutko;)) poznasz kogos kto cie nie zdradza ;>

Gość aniulaaaaaaaaa
to chyba prowokacjaa - nie to nie prowokacja... :( i może dobrze, że napisałaś tak ostro, bo faktycznie jestem głupia i naiwna ;( ale czemu mam się z nim rozstawać od razu??? może o niego zawalczyć??? ja już nie wiem... a ja naprawdę go kocham... w czerwcu mamy razem zamieszkać... ;(;(;(

Gość nie myśleć tylko walnąć się
w ten durny łeb i zostawić facia. Jeśli ma ochotę wychowywać jakiegoś niedorobionego dauna z bliskiego związku, to co ci do tego

Gość miska zupy
dziewczyno, ale Ty spójrz na to przez chwilę logicznie... skoro swoją poprzednią dziewczynę notorycznie zdradzał z kuzynką, a teraz będąc z Tobą dostaje takie sms od tej kuzynki to przecież oczywiste jest co robi :/ poza tym nie myśl że taki facet przy Tobie się cudownie nawróci, jak widać ma tendencje do zdradzania więc Tobie również wierny nie będzie... ogarnij się kopnij go w dupę :O nie wiedziałam ze są na świecie tak naiwne istoty :O