Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masiv

Czy wybaczylibyście zdrade?

Polecane posty

Gość masiv

Moja dziewczyna z która jestem 1,5 roku zdradziła mnie(całowała sie) ze swoim byłym chłopakiem...nie wiem co myśleć i co zrobić czy nadal być z nią...czy byliście w podobnej sytuacji?

Gość masiv
przepraszała mnie i mówi ze nie wie jak mogło do tego dojść ale przeciez jak sie kogoś kocha to nie robi sie takich rzeczy

Gość masiv
a czy kochałas go?

Gość anna516
Tego kwiatu pół światu ;-)

kiedyś mialam taką sytuację, zostało mi wybaczone:) to była glupia sprawa i po dłuższym stażu. Jestesmy teraz bardzo szczęśliwi, może nawet bardziej. Czasem odgrzewany obiad smakuje lepiej:)

Wracając do tematu --nie potrafię odpowiedieć na to pytanie .Jeżeli bym bardzo kochała i potrafiła uwierzyć , to może ... Nikt za Ciebie nie zadecyduje i nikt za Ciebie życia nie przeżyje :) Powodzenia i trafnej decyzji 🌻

Jeśli się kochacie, to dacie radę, ale przed wami dluuuuuga droga przez mękę. Ale moze warto :)

Gość bardzo wesoły rommek
(całowała sie) dla Ciebie to jest zdrada ? To pryszcz który możesz wybaczyc .

Gość pimp_
ladaco tylko tak pierdoli.... on na sama mysl ze jego oslica moze miec wiecej osiolkow sie cieszy:))) bedzie mniej chodzil w polu:P:P:P

ostrz_kob - nie warto, ciągła męka, wypominanie, chora zazdrość, brak zaufania, strach przed tym iż to znowu się powtórzy i tak przez długo. Lepiej zakończyć mękę która doprowadzi i tak do rozstania - wcześniej :] więc nie pitol że warto bo nie tak szybko zapomina się o zdradzie, a życie wówczas to koszmar.

Avenie wiem faktycznie;)Twój nick przypomina mi postać z Terakowskiej"Tam gdzie spadają anioły"piękna książka,tak jak i inne powieści tej autorki...Pozdrówka!

kiedys powiedzialabym nie....ale poznalam moja polowjke jablka i nie wiem czy kiedykolwiek znalazlabym kogos kto tak do mnie pasuje....wiec zanim podejlabym decyzje o zosdtaniu dlugo bym sie zastanowila...sam pocalunek moze bym i wybaczyla,wiec juz trudniej...on sam mowi,ze jeden wypad podczas imprezy bylby w stanie wybaczyc...ale regularna zdrade juz nie

Osoba która zdradza pokazuje że nie kocha szczerze. Ja bym nigdy nie zdradziła mojego faceta. On mnie niestety zdradził. Ale nie zamierzałam mścić sie idąc do łózka z innym facetem, całując się itp. Zdrada niestety boli :( A gdy się ją wybaczy, ciągnie się za nami całe życie. Myślisz ciągle czy przypadkiem znowu tego nie zrobi, czy nadal cię kocha. Życie po zdradzie - to takie bardzo powolne turlanie się do przodu, takie od niechcenia. I nigdy w życiu nie będziesz chciał tego przyspieszyć, bo będziesz się bał że znowu ci coś umknie i dowiesz się o zdradzie.