Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pookiewoman

Wyprowadzam sie!

Polecane posty

Gość Pookiewoman

Witajcie. W maju zamierzam wyprowadzic sie od meza. Caly czas mnie oszukiwal. Mial konta na portalach randkowych, a wczoraj przyznal sie , ze w narzeczenstwie oprocz mnie krecil jeszcze z okolo 4 dziewczynami. Dodam, ze mamy roczne dziecko. Nienawidze go. Chcialabym mu zrobic jeszcze na zlosc i byc moze podloze mu swinie w pracy, zeby narobic mu wstydu. Zasluzyl na to.

nie marnuj swojego czasu i nerwow na niego - nie warto. a zrobienie swinstwa moze tylko obrocic sie przeciwko Tobie i rozpoczac z nim wojne, a skoro jest taki wyrachowany to moze siegnac po ciezka bron

Gość Pookiewoman
Dodam jeszcze, ze musze wyprowadzic sie z mojego własnego mieszkania.

Gość Pookiewoman
Dodam, ze jego matka nigdy nie widziala w tym nic zlego i nie raz mi powiedziaal, zebym ja tez rozmawiala z calym swiatem:/

Gość bhsdfhydf
Dlaczego Ty masz się wyprowadzać jeszcze ze swojego mieszkania... ? Niech on się wyprowadzi

Gość nie klei się to
-W maju zamierzam wyprowadzic sie od meza. -Dodam jeszcze, ze musze wyprowadzic sie z mojego własnego mieszkania. Więc jak ?

Gość Pookiewoman
Powiedzial, ze on sam od siebie sie na pewno nie wyprowadzi. Moge sobie sprawe zalozyc w sadzie jak mam ochote.

Gość bhsdfhydf
To załóż z jakiej racji on ma mieszkać w Twoim mieszkaniu a Ty z dzieckiem u rodziców czy w wynajętym