Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dadafff

boli mnie brzuch po sniadaniu,tak jakby mi ktos wykrecal jelita co to?nie pierws

Polecane posty

Gość dadafff

strasznie boli mnie brzuch zjadlam juz 2 tabletki nospy tej mocnej80. to juz 3 raz w tym tygodniu boli mnie tak strasznie brzuch.czuje sie jakby mi ktos brzuch wykrecal i sciskal. co to dlaczego?

Gość a jaki prowadzisz tryb zycia
siedzacy? jesli tak to taki straaaaaszny bol brzucha moze byc objawem hemoroidow wewnetrznych, ktore sa wysoko umiejscowione w jelicie. nie zauwazylas nigdy na papierze przy podcieraniu sie minimalnych oznak krwi? to kolejny objaw. :o byc moze to calkiem cosi nnego zwiazanego z zaladkiem, skoro wystepuje po jedzeniu - najlepiej poradz sie lekarza

Gość może to wrzody

Gość dadafff
siedzacy raczej nie i nic nie zauwazylam a bylam nie dawno w wc i wsztko ok. tylko ten starszny bol juz troche mniej mnie boli ale minely 2 h

Gość Paulina 1979
Hej - a czy wczoraj i dzisiaj bylaś na posiedzonu ??

Gość dadafff
bylam dziaj i z tym wsztko ok boli jak jem powyzej pepka pod zebrami caly brzuch

Gość Paulina 1979
Nospa pomoże !

Gość dadafff
zjadalm2 nospy forte te na recepte

Gość dadafff
i nic nie pomaga no moze troszke ale jak tylko cos malego zjadlam znowu mnie bloi :(

a nudnosci tez masz czy tylko bol; a boli w ktorym miejscu dokladnie?

Objawy wrzodów żołądka i dwunastnicy - porównaj * ból zlokalizowany w nadbrzuszu - pojawia się zwykle 1-3 h po posiłku (wrzody żołądka), ustępuje po spożyciu pokarmu lub zażyciu leków zobojętniających kwas solny. Często bóle występują w nocy lub nad ranem - na czczo (wrzody dwunastnicy). Nawracają co kilka miesięcy (nasilenie dolegliwości wiosną i jesienią). * pieczenie występujące za mostkiem (tzw. zgaga) * nudności, wymioty * kwaśne lub gorzkie odbijanie * brak apetytu * niesmak w ustach * zaparcia na przemian z biegunkami * spadek masy ciała * wzdęcie * czkawka