Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3828283747556

TrUdNa SpRaWa KREW PODCZAS STOSUNKU

Polecane posty

Gość 3828283747556

Od miesiaca współżyje z chłopakiem. Ostatnio na początku stosunku pojawiła sie duża ilość Krwi. Kochamy sie dość często a taka sytuacja zdarzyła się po raz pierwszy. Co to może być? Bardzo Proszę o POMOC

Gość 3828283747556
up

Gość hi...................
Ciekawe..:P

Gość autorko
radze udac sie do ginekologa, na forum nikt Ci nie pomoze...mozesz miec nadzerke

Gość 3828283747556
Nadrzerke ale od czego? nie używałam tamponów....

Gość autorko
nadzerki moga byc wrodzone, dowiedzialam sie tego jak usuwalam wlasna... takze zamiast tutaj sie dowiadywac umawiaj sie na wizyte z lekarzem :)

Gość nie znam żadnych
albo nadżerka albo facet do końca Cię nie rozprawiczył i przy każdym stosunku błona dziewicza jest naruszana...(tylko bez wyzwisk, kiedyś byłam u gina i sam sie dziwił że po roku współżycia nadal mam resztki błony dziewiczej) a nadżerki są albo wrodzone albo od stanów zapalnych, w zasadzie tak naprawadę nie wiedomo od czego się tworzą, wystarczy zmiana kwasowości pochwy a już małe otarcia czy ranki nie goją się prawawidłowo

Gość 3828283747556
Wrodzona? Nigdy nikt w mojej rodzinie niemiał....

Ja też tak miałam i najgorsze ze jak chodziłam do gina to mówił ze jest wszystko ok ale zmieniłam gina i okazało sie ze to dlatego ze zapalenie jajników miałam dodam jeszcze ze w pewnym momęcie to co stosunek to krew była TRAGEDIA

Gość 3828283747556
Ja pierwszy raz pójdę go ginekologa i boje się po prostu żeby czegoś nie wykryli...Ale cholera nic nie kompletnie nie boli!!!! Nawet podczas stosunku

Gość 3828283747556
up

Gość Do ginekologa

Gość 3828283747556
Ktoś jeszcze pomoże czy wyrąbane?????

Gość vespa123
mi tez zdarza sie krwawic w czasie i jeszcze klika dni po stosunku, zazwyczaj krwawie pare dni po okresie, nie biore pigulek anty, mam nadzerke ale mala, bylam w tej sprawie u ginekologa ale jak do tej pory mi nie pomogl, bede musiala chyba sie zglosic do innego o porade :(

Gość 3828283747556
Dzisiaj ide do Gina...Strasznie się boje....:(

Gość vespa123
nie boj sie, na pewno nie bedzie zle, najprawdopodobniej uszkodzilo sie jakies naczynko w pochwie, jezeli to bylo jednorazowe krwawienie, albo to krwawienie powstalo z resztek blony dziewiczej, czasai nie tak latwo sie jej pozbyc :) mi niestety krwawienie zdarza sie to zbyt czesto i bede musiala zasiegnac porady innego ginka

Gość 3828283747556
Nawet nie wiesz jaki ja mam porypany organizm...:( DLa tego się tak boje...Na pewno bede miala jeszcze jakiś badania krwi....:( Bo ja wogóle nie mam miesiączki i warzę 44 kilo....Byłam wegetarianka i podobno ze względu na wage nie mam okresu...:(

Gość 3828283747556
A mam 22lata...:(

Gość vespa123
to musisz sie tez wybrac do internisty, twojego lekarza rodzinnego, masz pewnie anemie, on zleci badanie krwi, a do ginekologa na cytologie, i w badaniu tez stwierdzi czy masz nadzerke czy nie

Gość 3828283747556
vespa123 dzięki śliczne...:*

Gość 3828283747556
Bo badanie krwi miałam robione 2 razy w życiu...Jak byłam malutka i jak miałam 14 lat tak kontrolnie...

Gość vespa123
badania krwi nie zaszkodzi zrobic jeszcze raz, jezeli masz mozliwosc to mozesz zrobic sobie prywatnie, idziesz po prostu do laboratorium, zazwyczaj jest przy przychodni, lub szpitalu, koszt w granicach 6zl-15zl, ale najlepiej isc do rodzinnego i jeszcze z nim porozmawiac, a u ginekologa tak profilaktycznie zbadac sie i on stwierdzi czy dzieje sie cos zlego, moze Cie tez skierowac na usg albo zrobi na miejscu jak ma sprzet, nie ma sie czego bac

Gość 3828283747556
ŁAtwo powiedzie nie ma się czego bać....:)