Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaskakaska1

Dziwny facet?

Polecane posty

Gość kaskakaska1

Poznaliśmy się jakiś czas temu. Najpierw byliśmy dobrymi znajomymi,później przyjaciółmi a później on zaczął pokazywać, że chce czegoś więcej. Tak to się ciągnęło (tzw zabawa w kotka i myszkę). W pewnym momencie on stwierdził, że już nic nie chce, a to wszystko co robił tłumaczył burzą hormonów:) Cała zabawa miała się już skończyć...ale nie na długo (dał sobie na spokój przez jakiś miesiąc czasu). On cały czas do mnie wypisuje, chce się umawiać, mówi, że mu się podobam, że go pociągam itp. Mogę powiedzieć, że jest na każde moje skinienie. Pytanie do Was: o co mu chodzi? Może ktoś miał podobne doświadczenie? Co o tym wszystkim powinnam myśleć? PS: on cały czas zapiera się, że nie chce ze mną być...

Gość Pustostan Pustych Słów
To proste albo chce umyć ci szyby na wiosnę albo wynieść śmieci. Nie innego nie wchodzi w grę.

Gość nie sypiam z komiczne
dokladnie tak jak mowi ladaco woz albo przewoz; facet jest napakowany testosteronem jak kabanos...pobawialas sie troche (i slusznie) ale juz starczy go meczyc...albo koncz ta znajmomosc albo rozloz nogi. po co przedluzac i hodowac frustrata

Gość kaskakaska1
ja mam swoje zasady. Nie jestem panienką na jeden raz. On dobrze o tym wie. Bardzo dosadnie mu to powiedziałam. A co do zerwania znajomości... próbowałam. Może z jednej strony męczy mnie jego zachowanie i nie wiem co o tym wszystkim myśleć ale z drugiej strony fajny z niego kumpel, przyjaciel(chociaż mówią, że nie ma przyjaźni damsko-męskich; zawsze któraś strona chce czegoś więcej)

Gość kaskakaska1
jeszcze może dodam, że ja powiedziałam mu, że chcę z nim tworzyć parę... Reakcja była taka: ja sam nie wiem czego chcę, dawno nie miałem dziewczyny, to tylko hormony...w sumie to ja nie chcę I zrozum mu tu faceta(nie mówię, że kobiety też takie nie są-żeby nikt nie poczuł się urażony;))

Gość Josió Wilkupnik
Pytanie zadaj samej sobie: a czego ty właściwie chcesz ?

Gość kaskakaska1
chcę z nim być

facet nie jest wcale dziwny.mowi dokladnie ,ze chodzi o hormony, sexu mu sie chce.to ty sobie dorabiasz jakas ideologje przyjazni/milosci.

Gość kaskakaska1
sugerujesz, że przez ten cały czas byłam okłamywana? A może sama się okłamywałam?

Gość kaskakaska1
Skoro chce tylko seksu, a ma jasno powiedziane, że nie jestem panienką na jeden raz, to dlaczego się nie odczepi?

tzn DZIEWCZYNA DOBRA NA TERAZ wez daj sobie spokuj moge cie zapewnic ze midzy czasie umawia sie z 5.... i wiecej laskami na raz...odpusc sobie szkoda zachodu