Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Derwiszzzz

czy on jest skapy??

Polecane posty

Gość Derwiszzzz

Moj chlopak lat 30 zarabia 5 tys a polowe mniej .jestemy na zakupach a pozneij mamy jechac do kina. idziemy do ikei mam zapalcic razem 30 zl. on mowi ja zapalce za ciebie ,ale ty mi psoatwisz bilet do kina.. bo dzisij jzu kupilam sobie buty za 300 i bilet na mecz.. czy on jest skapy czy mzoe to normalne

Gość jest skąpy

Gość kolorowaaaaa kredkaaa
kurwa ...przeczytaj to co napisałas....popraw literowki,moze wtedy ktos ci odpowie

Gość nie sypiam z komiczne
jest egoista, egocentrykiem i wysysaczem....to naprawde desperacja wiazac sie z takimi jegomosciem

Gość derwisz22222222222
Macie jakies sposoby na takich facetów?

kto wymyslil, ze to facet ma utrzymywac kobiete i placic za nia w calosci. jak juz jest sie ze soba tak na prawde to nie wazne kto placi bo pieniadze sa wspolne, ale jesli chodzi sie ze soba to wydatki powinny byc podzielone pomiedzy partnerow, nie wazne, kto ile zarabia

Gość frufru
no ale w czym problem, moze nie ma juz wiecej kasy ze soba po prostu a karty nie wzial? masz jakis problem żeby mu kupić bilet do kina??????

Gość kkkkkkkkkkkkk2334
ja za to mam tak, ze facet nie daje mi za nic zapłacić;( raz udało mi sie zapłacić. raz zaplacilam w herbaciarni, ale tylko dlatego, bo poszlam do lazienki i przy okazji zaplacilam w barze. i raz w supermarkecie jak robilam zakupy to sprzeczalismy sie , kto ma zaplacic i zgodzilismy sie, ze na pol. a zle mi z tym, bo nie chce za kazdym razem sie z nim sprzeczac:(