Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie się...

Czy to ciąża...

Polecane posty

Gość martwie się...

Błagam powiedzcie czy możliwe że jestem w ciązy, trochę się amrtwie a na test za wcześnie chyba. Okres miałam 29 marca, kochałam się z chłopakiem 6 kwietnia i 13 kwietnia ( nie miał wytrusku, chodz jak mówił gdyby chciał mógł mieć, był we mnie długo.. ) cykle są rózne wachają się od 22 do 27 dni... Czuje że za chwilę dostanę okresu, objawy bólu brzuchu są zmienne, raz silne że wydaje mi się że juz za parę godizn dostane okres, a potem ustepują. Piersi nabrzmiałe bardzo i bolesne. Chodzę ospała i zmęczona, najchętniej bym tylko spała,mw dodatku jakoś nie dobrze mi. Jestem osobą palącą, ale teraz nie czuje satysfakcji z palenie papierosów, jakoś mi nie smakują..

Gość Cremonka
bardzo mozliwe iz jestes w ciazy poczekaj do terminu miesiaczki i zrob test

Gość ja czytałam ze
ze do 6 tygodnia ciąża nie daje żadnych objawów (oprócz braku miesiączki) takich jak ból brzucha nudności itp. takze raczej obstawiala bym okres.

ja czytałam ze - to czytaj dalej :P Tylko się nie zdziw kiedyś jak zajdziesz w ciążę . Nie wszystko czasem jest "książkowe" :D

Gość Cremonka
ja na poczatku ciazy wlasnie odczuwlam sennosc i bole w dole jak przed miesiaczka ,rowniez bylam ospała i tak mialam do 4 miesiaca

Gość najprawdziwsza prawda to jest
ciąża może dawać objawy już od drugieg, trzeciego tygodnia.

Gość ja czytałam ze
napewno tydzień od stosunku nie bedzie miala dziewczyna objawów ciąży, bo nawet jajeczko sie jescze dobrze nie zagnieździło

Gość martwie się...
Z moich obliczeń wynika.. biorąc pod uwage nie regularnośc cyklu.. ale mimo wszystko ze ten 6 kwietnia był płodny.. licząc rózne długości cyklu zawsze wychodzi że płodny:P ZNo i czytałam duzo że stosunek przerywany nie jest żadnym zabezpieczeniem z tego względu, że nie wielkie ilości spermy moga wydostać się wcześniej przed wytryskiem:((Umrę ze strachu:((

Gość Cremonka
zapominasz ze gdyby byla w ciazy to okres tygodni ciazy sie liczy od pierwszego dnia miesiaczki :) czyli bylby to juz 4 tydzien:)

Gość Cremonka
ja powiem tak ja mialam okres 28 grudnia a kochalam sie z facetem z 6 na 7 stycznia i zaszlam w ciaze

Gość martwie się...
To śmieszne ale rozpisałam sobie na wszelkie sposoby.. długości cyklu i naprawdę ten nie pokojący mnie 6 kwietnia, w każdym wypadku jest płodny...masakra..nie dożyje chyba ze stresu do piątku (bo takie maximum oczekiwania przed testem sobie dałam to będzie 27 dzień cyklu)

Gość Cremonka
na pewno plodny ;/ widz ze nie jestes zbytnio zadowolona z mozliwosci bycia w ciazy

Gość Cremonka
na Twoim miejscu bym nie czekala i kupila test ,teraz sa takie testy ktore szybko potrafia wykryc ciaze , no ja np. zrobilam przed dniem spodziewanej miesiaczki i wyszly mi 2 kreski fkt ze ta jedna byla blada prawie niewidoczna ale po 3 dniach powtorzylam test i juz bylo widac 2 mocno widoczne kreski

Gość martwie się...
no tak średnio jetsem zadowolona, jeśli będę w ciązy to trudno, będę szczęśliwa. Mam 23 lata, więc wiek nie jest duża przedszkodą, skończylams studia, w sumie narazie licencjat, pracuje.. Ale kwestia ojca dziecka, mimo że byłam z nim kilka lat.. ale raczej nei mogę liczyć ze stanie na wysokości zadania.. musze liczyć że będę samotna matką:((

wiem ze płodne dni maja duże znaczenie ale ja zrobiłam to w dni płodne idalnie płodne...i co nic dziecka nie było

Gość Cremonka
dlatego lepiej by bylo jakby zrobila test,kazdy ma inny organizm jedne zachodza w ciaze w czasie miesiaczki inne w dni plodne roznie to bywa nie ma reguły

Gość martwie się...
poczekam do piątku.. bo w sumie to chyba trochę za wcześnie na testowanie..wszelkie żródła mówią o teście w dniu spodziewanej miesiączki:(Ale ile mnie to nerwów będize kosztować, to wiem tylko ja...

Gość martwie się...
i jeśli będę w ciązy, to kryć mu tyłek i udawać że to nie jego..?? nie wiem..Bo w sumei on wie że jest taka możliwość teraz, napisał mi żebym się nie martwiła..Egoista pieprzony..A wolę jesli nie będzie chciał dziecka, udawać że nie jego, że ojciec nie znany, nie będe miała problemó w sądach, nie będize odwiedzin i wogóle święty spokój. A poradzić jakoś sobie poradzę..

nie wiem ile masz lat ale nie martw sie tak:-)zobaczysz bedzie dobrze a jak nie biedzie chcial dziecka to go w dupę kopnij;-)Ja to juz chyba ze 12razy myslalam ze jestem w ciazy i nic....

Gość martwie się...
no wiem, wiem wiem.. ale i tak sie martwie strasznie.. Bo my dośc często sie kłócilismy, niby bylismy kilka lat razem, ale ciągle kłótnie. Też było kilka takich sytuacji że bałam się ciązy, niby był ale tak obok.. Niby mówił o ślubie, ale tak chyba bo tak wypadało. Kiedyś w chwili złości powiedział że woli płacić alimenty niz być ze mną.. strasznie było mi przykro. Teraz tylko mu napisałam że jest taka możliwość i żę jeśli będzie chciał nie przyznam się ze to jego.. napisał mi tylko że "majacze:) i żebym sie nie martwiła..". ale ja chyba nawet nei chce żeby on ze mną był tylko przez dziecko jeśli coś..

Moj tez mi tak mowi ze bedzie placil alimenty ale itak prawie wcale bo to sie od zarobku liczy...nie warto byc z kim s z powodu dziecka...ale nie przezywaj zobaczysz nie bedziesz w ciazy...