Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malgosiaaa***

INSEMINACJA DOMACICZNA, A JEJ SKUTECZNOŚĆ... ?

Polecane posty

Gość malgosiaaa***

Hej w sobote mialam swoja pierwsza IUI, zastanawia mnie jedno. W czwartek 13 dnia cyklu mialam robione USG - w lewym jajniku pęcherzyk mial 21 mm, a w prawym 18 mm, enodemtrium 8 mm, o 22:30 podano mi pregnyl 10.000 j. w piatek było spokojnie nie czulam zadnego bólu owulacyjnego ani nic, rano w sobote mialam USG - pecherzyka w lewym jajniku nie bylo, prawdopodbnie owulował, ale w prawym jajniku nie pękł - urósł z 18 mm na 21 mm. Powiedzicie mi IUI było zrobione w dobrym czasie bo juz sama nie wiem co o tym myslec :( denerwuje sie ze nie trafilismy :( dziewczyny a Wasze IUI udały sie za ktorym razem ???

Gość malgosiaaa***
podnosze

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkk

myślę, że nie masz się co denerwować jeśli chodzi o czas wykonania IUI, teraz tylko oczekiwanie na efekty :) ja już miałam 2 iui, ale niestety nieudane.

Gość Dosia30
Ja mialam IUI na pęknietych pecherzykach , jutro sie dowiem czy sie udało bede testowac.

Gość malgosiaaa***
dosia to trzymam kciuki daj znac czy sie udalo

Gość Dosia30
Tak miałam AID, ale niestety nie udało mi sie, moja betka tylko 0,1. To było 1 podejscie, wiec nie ma tragedii. Rzadko udaje sie za pierwszym razem. Na poczatku maja kolejne podejscie.

Hej dziwczyny czym sie leczylyscie, bo moje pecherzyki nie chca urosnac. bylam wczoraj na usg i mam 9mm :( wczesniej mialy 6mm. Ile powinny miec zeby miec IUI ?

Gość lilka282828
czesc dziewczyny,trzymam kciuki,ja jestem po pierwszej inseminacji,czas pokaże co z tego wyjdzie,ale jestem pozytywnie nastawiona,pozdrawiam.....mam nadzieje że każdej sie uda bo ja juz tyle przeszlam .zaczynając od laparoskopi potem byla laparotomia ,po czasie znów laparoskopia,i teraz pierwsza inseminacja,mam nadzieje że wkacu sie uda,,,,,ze bede miala wkącu swoją upragnioną dzidzie,,,