Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów k.odwetowa

Znalazłem tekst ze do niezbędnych aminokwasów zalicza się też ...

Polecane posty

Gość witka Witka
na co się leczysz?:D

czyli dobrze robiłam w ciąży suplementując się m.in. selenem a co z tym chlorkiem jodu, wiecz do czego służy?

Gość nikogo nie ma wiec...
no tak, dzis wez podwojna dawke:P

\"witka Witka na co się leczysz? \" Leczę się na problemy z konowałami:P. \" =BARBIE= (barbie_miss@o2.pl) czyli dobrze robiłam w ciąży suplementując się m.in. selenem a co z tym chlorkiem jodu, wiecz do czego służy? \" A skąd miałaś selen:classic_cool:?I ile kilogramów ŁYKAŁAŚ:classic_cool:?I NAPISAŁEM SELENOCYSTEINA a nie selen:P.Tak samo może ktoś napisać że białko jest potrzebne a inny pomyśli zę wystarczy wdychać azot oraz dwutlenek węgla i parę wodną aby się nakarmić:classic_cool:.A jodek sodowy jest stosowany do dokładania do chlorku sodowego:P.

jestes pewien?ja tu czytam ze powstaje z seryny (kazeina w mleku),a dokladnie przez modyfikację seryny związanej z cząsteczką tRNA...

sorki, za głupia jestem na te Twoje teorie; przyznaję ciekawe.. ale najważniejsze, że mimo iż nie łykalam kilogramów mikroelementów, urodziłam zdrową dziewczynkę

\"tak szczerze jestes pewien?ja tu czytam ze powstaje z seryny (kazeina w mleku),a dokladnie przez modyfikację seryny związanej z cząsteczką tRNA... \" Co niby powstaje bo nie rozumię:O?A radzę zrozumieć że jest pewna różnica pomiędzy selenem i związkiem selenu:P.