Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaguuuubionaaaa

Jak go przekonać??

Polecane posty

Gość zaguuuubionaaaa

witam wszystkich mam problem. Od prawie 4 lat jestm z moim chłopakiem ale ostatnio nie rozumiem jego zachowania...Przyznał mi się że bierze odżywki takie na wzrost mieśni w tym metanabol. Czytałam o tym dużo w necie i nie chce żeby niszczył sobie tym zdrowie...już teraz widać że jest od tego nerwowy ciągle i sie zmienił a co będzie dalej:(powiedziałam że ma wybierać co jest dla nieg ważniejsze a on na to że nie zrezygnuje z tego czegoś...:(jestem w kompletnym dołku. kocham go i martwie się o jego zdrowie ale nie wiem jak mam już do niego dotrzeć.Jest tutaj ktoś w podobnej sytuacji?co mam zrobić?

Gość zle zrobilas
tak od razu z grubej rury takie ultimatum? Nic dziwnego, ze facet uniols sie honorem, bo pewnie pomyslal, ze chcesz go ograniczac

Gość Pustostan Pustych Słów
Glupiutki jest po prostu.

Gość zaguuuubionaaaa
to nie było tak z grubej rury...próbowałam go przekonać tłumaczyłam prosiłam ale on powiedział że to jego życie i może robić co chce

Gość Tak.....
Wbrew pozorom faceci lubą dbać o swój wygląd, chcą być "duzi" wątpię więc, żeby zrezygnował z tego.... Jeśli bierze same odżywki to w sumie nic złego w tym nie widzę, tylko pytanie czy nie bierze różnych koksów? Pewni przesiaduje dużo na siłowni i ma dietę białkową ? :) Najgorzej jest jak odżywki, koksy zmiesza się z alkoholem wtedy człowiek jest niby silniejszy i głupszy... Ma bardzo dużą siłę w sobie i chęć bicia innych... nie mówię tu o Tobie tylko o jakiś innych facetach. Jeśli nie przestanie ćwiczyć i brać odżywek czy też koksów nie dopuść do tego aby pił... nawet 2-3 piwa bo od tego się zaczyna

Gość zaguuuubionaaaa
kiedyś nie był taki...mówił o wszystkim że my, nasze życie, nasza przyszłość...

Gość zaguuuubionaaaa
on ćwiczy sam w domu na własnym sprzęcie a dieta normalna.właśnie o to chodzi że bierze metanabol a to są sterydy...nie wiem już jak go przekonać. jak już chce coś brać to powinien sie stosować do tej diety i wogóle treningi a nie tak sobie brać i czekać na efekty po godz dziennego ćwiczenia

Gość zaguuuubionaaaa
nie znam sie co to odżywka a co nie...wiem tylko tyle ile w necie przeczytam. nie interesowałam sie tym nigdy bo to świnstwa są

Gość Tak.....
Takie ćwiczenie w domu po godzinie nie daje dużych efektów, może z czasem zobaczy, że to nic nie daje i przestanie

Gość nie sypiam z komiczne
40 latkom to z reguly nie stoi...nie wazne czy w mlodosci brak koks czy nie..po prostu standardowe w tym wieku problemy z potencja...w dlugoletnim zwiazku

Gość zaguuuubionaaaa
bezedury to jak powinnam postąpić Twoim zdanie??przecież nie będe go chwalić za to

Gość zaguuuubionaaaa
pytanie skierowane do facetów - jak by was można przekonać że to jest dla was szkodliwe??dla waszej męskości?

Gość zaguuuubionaaaa
a ile trwa taki cykl?i ile się tego bierze?

Gość zaguuuubionaaaa
to na to odblokowanie to znów coś trzeba brać tak??

Gość Tak.....
Wiesz co mój mąż też kiedyś bawił się w takie rzeczy, na początku nic nie mówiłam ale z czasem zaczęło mi to przeszkadzać i przestał... tylko, że mój mąż jest takim trochę "papciem" wiec nie musiałam się za bardzo wysilać, aby go przekonać

Gość zaguuuubionaaaa
Dzięki za pomoc:)tylko ja to bym chciała żeby wcale tego nie brał...a czy jest możliwe żeby od tego miał problemy przy seksie?bo zdarzało sie tak że poprostu mu nie stawał...tylko z tego wynika że już musiał być po tym cyklu tak??

Gość zaguuuubionaaaa
ostatnio zmienił sie nie do poznania...ważne są dla niego mięśnie ćwiczenia i te świństwa...nie wiem skąd mu się to wzięło.bo mi się nie podobają tacy napakowani kolesie i on to wie:(

Gość zaguuuubionaaaa
a jeszcze jedno pytanie. Czy ten metanabol kupuje się normalnie w sklepach sportowych i ile to kosztuje???

Gość Tak.....
Może naoglądał się za duzo strong menów :D nie no żartuję :) Może sam stwierdził, że chciałby "lepiej" wyglądać.... Jeśli nie przestanie to pozostaje Tobie tylko uzbroić się w cierpliwość....

Gość zaguuuubionaaaa
wątpie żeby to był stres..niestety nie jest "papciem" i postwi na swoim...teraz tym bardziej jak taki nerwowy wciąż chodzi... ale racja jest w tym że ma ochotę się bić z innymi normalnie strach pomyśleć jakie będą dalsze skutki:(

Gość zaguuuubionaaaa
a takie przeczekanie coś da??myślisz że sam zrezygnuje po jakimś czasie??tylko czy wtedy nie będzie za późno...boje się np czy będzie mógł mieć dzieci, dla mnie to jest ważne i jeśli teraz bym go mogła ochronić to chce to zrobić

Gość zaguuuubionaaaa
hmmmm to w takim razie jak ja mam go dowartościować??no wiesz żeby nie musiał tego brać a żeby wiedział że jest atrakcyjny itd. czego faceci potrzebują?

Gość Tak.....
Może sam się zniechęcić, chyba że już dość długo to trwa to szczerze wątpię. A Ty widzisz jakieś efekty tego jego "ćwiczeń" Z tego co wiem to branie takich rzeczy i brak treningów działa tak, że nie rośnie tylko po prostu tyje i robi się facet gruby

Gość zaguuuubionaaaa
Tyje...ale on twierdzi że najpierw musi mase nabrać żeby ją wyrzeźbić...cholera to jestem bezradna:(

Gość zaguuuubionaaaa
a myślicie że to jest wyjście takie ultimatum albo ja albo to coś??

Gość Tak.....
Jeśli nie jest tak jak mój mąż "papciem" :) to raczej to Twoje ultimatum nic nie da, może go jeszcze bardziej ciągnąć do tego....

Gość nic nie zrobisz
bo n amój gust nie robi tego dla Ciebie ale dla innych kobiet albo dla siebie, więc nie wpłyniesz na niego

Gość zaguuuubionaaaa
to mam tak patrzyć jak sobie niszczy zdrowie i nic nie robić??;(

Gość Tak.....
Możesz mu robić awantury ale nie gwarantuje, że coś to da. Tak jak pisał kolega on ma to w głowie i samo musi to z niej wyjść